Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine a ofertat Nelu Varga pentru postul de antrenor: ”Da, am negociat!” Clauză de reziliere uriaşă

Pe cine a ofertat Nelu Varga pentru postul de antrenor: ”Da, am negociat!” Clauză de reziliere uriaşă

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga a făcut o ofertă pentru unul dintre cei mai interesanţi antrenori români. Acesta a cerut o clauză de reziliere de un milion de euro.

În ultimul an, CFR Cluj s-a confruntat cu mai multe schimbări pe banca tehnică. La finalul sezonului trecut a plecat Edi Iordănescu, a venit Marius Şumudică, cel care ulterior a fost înlocuit cu Dan Petrescu.

Printre toate aceste alegeri, Nelu Varga a făcuto ofertă şi pentru unul dintre cei mai interesanţi antrenori români.

Ce ofertă a făcut Nelu Varga pentru postul de antrenor

Patronul lui CFR Cluj a încercat o adevărată lovitură. Nelu Varga a încercat să aducă în Liga 1 un antrenor care a avut o singură aventură în fotbalul românesc.

Omul de afaceri i-a făcut o ofertă lui Costel Gâlcă, cel care a reuşit să aducă ultimul titlu la FCSB. Fostul mare internaţional român are o imagine excelentă şi este considerat unul dintre antrenorii de viitor.

Cel mai probabil, oferta a fost făcută în vară, înainte ca şefii lui CFR Cluj să ajungă la un acord cu Marius Şumudică pentru postul de antrenor.

Însă negocierile dintre Costel Gâlcă şi CFR Cluj s-au blocat din cauza clauzei de reziliere cerute de antrenorul în vârstă de 49 de ani:

”Am avut două echipe, CFR Cluj şi Sepsi, am negociat, nu am ajuns la un acord şi acum aştept altă provocare. Da, am negociat şi cu CFR, dar nu am ajuns la înţelegere. Era clauza de reziliere care era forte mare, dar eu voiam sa imi asigur continuitatea si munca la acea echipa.

Un milion de euro era clauza de reziliere pe care o cerusem. Salariul staff-ului, salariul meu. Mai multe lucruri, pe mine ma interesa sa am continuitate”, a spus Costel Gâlcă pentru Playsport.ro.

Costel Gâlcă este în prezent liber de contract după ce în vară s-a despărţit de Vejle. Singura aventură pe care a avut-o în Liga 1 a fost la FCSB, unde a câştigat toate trofeele: titlul, Cupa României şi Cupa Ligii.

După ce a plecat de la FCSB, Costel Gâlcă le-a mai antrenat pe Espanyol, Al Taawoun, Al Fayha şi Vejle.

Afla mai multe despre: costel galca 

viewscnt
Articole similare