Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine a pus ochii Simeone după ce l-a pierdut pe Griezmann! E spaniol şi joacă în Serie A

Pe cine a pus ochii Simeone după ce l-a pierdut pe Griezmann! E spaniol şi joacă în Serie A

La Liga

Comentarii

Suso ar putea fi fotbalistul care să îl facă uitat pe francez pe Wanda Metropolitano. Cel puţin aşa crede antrenorul madrilenilor care are un concurent serios pentru aducerea spaniolului.

Cu anunţul plecării lui Griezmann făcut în urmă cu aproape o lună, Atletico a început să caute înlocuitor pentru campionul mondial ajuns la Atletico în 2014. Iar Simeone a identificat omul care ar putea să devină noul lider de la mijlocul terenului. Şi poate puţin surprinzător, se pare că argentinianul s-ar fi orientat către Suso, fotbalistul lui AC Milan, aflat de trei ani în Serie A. Perioadă în care fotbalistul de 25 de ani a fost foarte constant în evoluţii.

Are 19 goluri înscrise în campionat în 104 meciuri. Suso a fost monitorizat tot sezonul trecut de Arsenal care caută variante pentru banda dreaptă. Ibericul mai are o experienţă în Premier League. A jucat pentru Liverpool în urmă cu mai bine de şase ani. Unai Emery şi-l doreşte pe fotbalistul care a jucat în La Liga doar pentru Almeria, însă Arsenal nu este dispusă să ofere mai mult de 45 de milioane de euro. Atletico ar putea să pluseze însă având în vedere că a obţinut o sumă importantă de pe urma vânzării lui Griezmann. 

Afla mai multe despre: atletico madridsusoac milangriezmannarsenalunai emerydiego simeone 

viewscnt
Articole similare