Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine a remarcat Alex Mitriţă în timpul derby-ului cu Dinamo: ”De aceea am plecat de la Craiova, nu mai aveam loc de el” :)

Pe cine a remarcat Alex Mitriţă în timpul derby-ului cu Dinamo: ”De aceea am plecat de la Craiova, nu mai aveam loc de el” :)

Superliga

Comentarii

Alexandru Mitriţă a asistat la partida Craiova - Dinamo 4-1 şi s-a declarat impresionat de calităţile tânărului Valentin Mihăilă, cel care joacă pe postul său.

Mijlocaşul lui New York City a terminat sezonul în MLS şi a venit în România, unde se pregăteşte alături de foştii săi colegi de la Craioav. Mitriţă n-a lipsit nici de la derby-ul cu Dinamo, disputat la Severin şi l-a remarcat pe Valentin Mihăilă, cel care a marcat ultimul gol al craiovenilor. Mitriţă a declarat în glumă că a fost nevoit să plece de la Craiova deoarece Mihăilă îi ameninţa postul de titular:

”Dacă aş putea, aş veni la fiecare meci alături de ei, dar nu se poate. Când am posibilitatea să vin la meci vin cu mare plăcere. Mihăilă este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Eu de aceea am şi plecat de la echipă, nu mai aveam loc de Mihăilă, trebuia să joace Mihăilă”, a declarat Alex Mitriţă/

În vârstă de 19 ani, Valentin Mihailă a fost promovat la seniori încă de acum un an, dar s-a făcut remarcat în acest sezon, când a devenit unul dintre jucătorii importanţi. A debutat şi la naţionala de tineret, unde de asemenea a impresionat.

Afla mai multe despre: alex mitrita 

viewscnt
Articole similare