Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine mizează Helmut Duckadam în marele derby dintre FCSB şi Dinamo! ”L-aş introduce din prima repriză, pentru că poate să facă diferenţa!”

Pe cine mizează Helmut Duckadam în marele derby dintre FCSB şi Dinamo! ”L-aş introduce din prima repriză, pentru că poate să facă diferenţa!”

FCSB

Comentarii

FCSB şi Dinamo se vor înfrunta în marele derby al etapei cu numărul 8 din Liga 1, care va avea loc duminică, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Telekomsport 1 şi pe telekomsport.ro în format video-text.

Meciul este aşteptat cu entuziasm de către fani, dar şi de foste glorii ale fotbalului românesc, iar legendarul portar Helmut Duckadam, abia aşteaptă să vadă înfruntarea dintre cele două echipe. 

Fostul oficial al echipei patronate de Gigi Becali este încântat de revenirea lui Budescu la FCSB şi consideră că mijlocaşul ar trebui introdus în teren din primul minut. El crede că fostul jucător al Astrei poate să fie decisiv într-o astfel de înfruntare.

De asemenea, fostul portar român consideră că FCSB va pleca cu prima şansă în această înfruntare, deoarece la gruparea roş-albastră jucătorii se cunosc de mult timp, faţă de Dinamo, echipă care a transferat mulţi fotbalişti în ultimele săptămâni. 

”L-aş introduce din prima repriză, pentru că poate să facă diferenţa!”

”Budescu poate să joace, din punctul meu de vedere, o repriză liniştit. Eu l-aş introduce de la început, pentru că poate să facă diferenţa. De-a lungul ultimilor ani, s-au mai făcut greşeli din astea. S-au introdus jucătorii care au jucat mai puţin şi abia în partea a doua s-au introdus Coman, Tănase, Man şi ceilalţi.

Mă aştept, în primul rând, la un joc de ambiţie şi la rivalitate foarte mare între galerii. Sper să vedem această rivalitate, în sensul bun al cuvântului, şi în teren.

Din punctul meu de vedere, Steaua (n.red. FCSB) are prima şansă, deoarece are o echipă mai omogenă. Dinamo a adus mulţi jucători acuma, dar unii n-au jucat de doi ani, alţii au jucat foarte puţin.

Sigur, de multe ori, într-un asemenea meci, ambiţia poate să bată omogenitatea. Va fi un meci interesant, depinde cine va marca primul gol. Dacă va marca FCSB-ul primul gol, atunci o să aibă un meci mai uşor”, a spus Helmut Duckadam, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsb-helmut duckadam -budescu 

viewscnt
Articole similare