Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine se bazează Diego Simeone la meciul cu Chelsea din Champions League. "El poate descoperi slăbiciunile din apărarea englezilor"

Pe cine se bazează Diego Simeone la meciul cu Chelsea din Champions League. "El poate descoperi slăbiciunile din apărarea englezilor"
Comentarii

Diego Simeone este încrezător în returul din Champions League, împotriva celor de la Chelsea. Londonezii au marcat un gol la Bucureşti, iar antrenorul celor de la Atletico Madrid se bazează pe un jucător important, care le poate aduce victoria spaniolilor.

Antrenorul celor de la Ateltico Madrid este foarte optimist cu privire la returul din Champions League împotriva celor de la Chelsea (n.r. scor 0-1 în tur). Argentinianul în vârstă de 50 de ani se bazează pe doi jucători importanţi în partida din Anglia.

Pe ce se bazează Diego Simeone la meciul cu Chelsea din Champions League

Diego Simeone a vorbit la conferinţa de presă înainte meciului împotirva formaţiei lui Thomas Tuchel şi a menţionat faptul că se aşteaptă ca Joao Felix şi Luis Suarez să aducă victoria echipei sale.

"Joao este un jucător foarte important, aşa cum am spus-o de foarte multe ori, a început sezonul excelent, unde a oferit foarte multă calitate atacului. Avem nevoie de aportul lui, toţi jucătorii trec prin diferite etape,dar aţi văzut ce a spus, nu este necesar să adăugaţi lucruri care să contribuie la personalitatea lui.

Sperăm că mâine, dar şi în La Liga, va continua să crească pentru că are doar 21 de ani, are un talent imens, iar voinţa pe care o are îl va ajuta.", a spus Diego Simeone la conferinţa de presă, potrivit celor de la Mundo Deportivo.

Antrenorul lui Atletico Madrid ştie că Chelsea este acum favorită, după ce a marcat un gol în deplasare şi pentru că au avantajul faptului că joacă pe teren propriu, dar în continuare crede că echipa sa se poate califica mai departe.

"Ne confruntăm cu o echipă care se descurcă foarte bine, nu a pierdut cu noul antrenor, se simte foarte bine pe teren propriu, au un joc dinamic şi mâine ne gândim la un singur rezultat, victoria.

Vom căuta să ducem jocul către o direcţie învingătoare pentru noi, avem nevoie să ne atingem acest obiectiv. Trebuie să prindem o zi bună. Echipa este motivată să câştige, eu caut să le transmit toate ideile pentru a reuşi să ne impunem.", a mai declarat Simeone.

Simeone se bazează pe Luis Suarez că va marca în Anglia şi că va întrerupe seria negativă a partidelor din deplasare (n.r. în Champions League) în care uruguayanul nu a înscirs.

"Probabil, mâine va fi ziua potrivită pentru ca Luis să întrerupă seria meciurilor din deplasare din Liga Campionilor în care nu a înscris. De ce nu? Poate va fi o zi bună pentru noi.

Suarez este foarte important pentru noi, poate fi foarte periculos pentru Chelsea. El poate descoperi slăbiciunile din apărarea englezilor. Tuchel va reuşi să se adapteze în funcţie de rezultat, iar noi trebuie să mergem acolo la victorie.", a mai spus antrenorul lui Atletico Madrid.

Diego Simeone este conştient de faptul că Chelsea cu Thomas Tuchel pe banca tehnică a primit doar 2 goluri în ultimele 12 meciuri, iar antrenorul argentinian ştie deja cum să câştige.

"Am lucrat la ambele sisteme, pentru a vedea care este cel mai potrivit. Putem să câştigăm pe final, sau putem fi conduşi. Am încercat să îmbunătăţesc anumite lucruri după meciul tur, nu ştiu cum vor aborda ei partida, dar noi vrem să câştigăm.", a adăugat Diego Simeone.

 

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madrid 

viewscnt
Articole similare