Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine voia Daum în locul său la echipa naţională: "Mereu mi-a spus că am potenţial şi experienţă"

Pe cine voia Daum în locul său la echipa naţională: "Mereu mi-a spus că am potenţial şi experienţă"

Echipa națională

Comentarii

Christoph Daum nu a reuşit să califice naţionala României la Mondialul din Rusia, iar conducerea FRF a luat decizia de a-l demite în momentul în care nu mai existat nicio şansă matematică pentru prezenţa la turneul final. Înainte de a pleca, neamţul le-a propus federalilor un nume din staff-ul său.

"A fost o situaţie destul de clară! În ideea în care s-a vorbit despre înlocuirea lui Daum cu antrenori care nu aveau experienţă. Daum a fost acuzat de asta, dar nici numele vehiculate nu aveau experienţă. Unul dintre noi, secunzii lui Iordănescu, urmam să fim instalati ca selecţioneri. Dani a cedat şi nu a vrut să continue, fiind nemulţumit de cum s-a pus problema şi am rămas singur cu Daum. El îmi spunea că eu trebuia să fiu selecţionerul, pentru că am potenţial, am experienţă.

Nu mă leg de Contra, el e extraordinar, are un talent nativ de a motiva jucătorii şi i-am spus în faţă asta. Nici eu nu am vrut să fiu în staff-ul lui Contra, pentru că eu vreau să fiu principal. Nici Cosmin nu a dorit să continuăm, pentru că a dorit să vină cu staff-ul lui. A fost o discuţie civilizată între doi antrenori, i-am oferit toate informaţiile. Daum a făcut o bază de date extraordinară, pe care i-a lăsat-o lui Contra. Totul e într-un soft, se poate vedea ce s-a lucrat în această perioadă şi nu a fost puţin", a spus Ionuţ Badea la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: christoph daumionut badeafrfechipa nationala 

viewscnt
Articole similare