Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine vrea să aducă Gigi Becali la FCSB. Presiune tot mai mare pe Edi Iordănescu

Pe cine vrea să aducă Gigi Becali la FCSB. Presiune tot mai mare pe Edi Iordănescu

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a început deja să-i caute înlocuitor lui Edi Iordănescu, pe care l-a criticat recent, în ciuda clauzelor din contract. Patronul FCSB vrea să aducă un antrenor alături de care a lucrat şi în trecut.

FCSB este neînvinsă de 8 etape şi are 7 victorii consecutive, dar Gigi Becali este nemulţumit. Patronul FCSB a criticat dur jocul echipei, după 0-0 cu FC Voluntari.

În realitate, Gigi Becali este deranjat de faptul că nu mai are voie să se amestece în alcătuirea formulei de start, clauză impusă de Edi Iordănescu în contract. Acum, patronul FCSB i-a găsit deja înlocuitor.

Pe cine vrea să aducă Gigi Becali antrenor la FCSB

Când a preluat echipa, Edi Iordănescu a avut grijă să se protejeze de intervenţiile lui Gigi Becali. Antrenorul în vârstă de 43 de ani i-a impus prin contract patronului FCSB să nu să mai amestece în treburile echipei.

Însă, zilele trecute, Gigi Becali a avut cea mai tranşantă intervenţie de până acum. Deşi echipa are 7 victorii şi un egal, în ultimele 8 etape, patronul FCSB s-a declarat foarte nemulţumit de joc.

”Cele şapte victorii le-am făcut noi? Pe alea le-a dat Dumnezeu. N-avem niciun fel de noimă de joc”, a spus patronul FCSB, într-o intervenţie la Pro X.

În realitate, Gigi Becali este foarte deranjat că nu se mai poate amesteca în treburile echipei: ”Nu e normal ca eu să dau bani, iar altul să comande”. Drept urmare, a început să caute un înlocuitor pentru Edi Iordănescu.

Potrivit gsp.ro, Gigi Becali vrea să-l readucă pe Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, pe care l-a vrut şi în vară. Atunci, Dică a refuzat propunerea lui Gigi Becali şi a preferat să rămână alături de Mirel Rădoi, cu care are o relaţie foarte strânsă.

Acum, lucrurile sunt uşor diferite. Nicolae Dică şi Mirel Rădoi îşi termină contractul cu FRF după ultimele două meciuri din preliminariile CM 2020, cu Islanda şi cu Liechtenstein şi au anunţat deja că nu vor să semneze prelungirea.

Principala provocare pentru Gigi Becali este însă clauza de reziliere pe care Edi Iordănescu o are în contract: 500.000 de euro. O sumă pe care patronul FCSB n-ar vrea să o achite, dar speră ca Edi Iordănescu să cedeze din cauza presiunii la care este supus.

Nicolae Dică a mai fost antrenor la FCSB din iunie 2017 până în decembrie 2018 şi a avut atunci rezultate apreciate. Fostul atacant a fost foarte aproape să câştige titlul, dar s-a împiedicat în ultimele etape într-un meci cu Poli Iaşi, eşec care s-a dovedit decisiv la final.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare