Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pe Ianis l-aş pune acolo, dar cu sarcina asta!" VIDEO | "Selecţionerul" Piţurcă în acţiune. Cum a ales echipa sezonului în Liga 1 şi cine l-a scos pe Budescu din primul 11

"Pe Ianis l-aş pune acolo, dar cu sarcina asta!" VIDEO | "Selecţionerul" Piţurcă în acţiune. Cum a ales echipa sezonului în Liga 1 şi cine l-a scos pe Budescu din primul 11

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă a acceptat provocarea Telekom Sport şi a ales cel mai bun 11 al sezonului recent încheiat.

Cum era de aşteptat, CFR Cluj este trupa care a dat cel mai mulţi jucători în echipa ideală, în viziunea fostului selecţioner al României, care a mers pe mâna conaţionalilor săi acolo unde a avut această posibilitate. A fost însă forţat să facă excepţie de la această regulă în cazul portarului şi al fundaşilor centrali, acolo unde Piţurcă a precizat că Arlauskis, Vinicius şi Planic au fost de departe cei mai buni jucători pe posturile lor.

Surprinzător, Piţurcă l-a scos din primul 11 pe Constantin Budescu, iar pe postul său - mijlocaş ofensiv - l-a ales pe Alexandru Mitriţă, de la CS U Craiova. Şi Ianis Hagi a prins un loc în echipă, cu o condiţie :)

"Mitriţă şi Budescu se bat pentru locul din spatele vârfului, dar Mitriţă mi-a plăcut mai mult. A făcut un salt extraordinar! În stânga l-aş pune pe Băluţă. În dreapta, mi-e greu. L-aş pune pe Ianis în partea dreaptă, dar cu sarcină, când are echipa mingea, să plece de acolo şi să vină în spatele vârfului, să penduleze! Pe Budescu l-a dus mult înapoi ce i s-a întâmplat în ultimul timp la FCSB şi pe nedrept, spun eu", a declarat Piţurcă la Telekom Sport.

Vezi mai jos cum şi-a ales Piţurcă primul 11 al Ligii 1, în direct la Telekom Sport.



Cum arată primul 11 al Ligii 1 2017-2018, în viziunea lui Victor Piţurcă:

  • Arlauskis (CFR Cluj) - Cristi Manea (CFR Cluj), Vinicius (CFR Cluj), Planic (FCSB), Bancu (CS U Craiova) - Hoban (CFR Cluj), Pintilii (FCSB) - I. Hagi (Viitorul), Mitriţă (CS U Craiova), Băluţă (CS U Craiova) - Ţucudean (CFR Cluj)
     

Afla mai multe despre: victor piturcaechipa sezonului în liga 1telekom sport 

viewscnt
Articole similare