Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe Marian Iancu l-au lăsat rece transferurile lui Dan Şucu. ”Făcute la plesneală”

Pe Marian Iancu l-au lăsat rece transferurile lui Dan Şucu. ”Făcute la plesneală”

Superliga

Comentarii

Rapid nu are un start grozav de campionat. Giuleştenii au acumulat doar cinci puncte după patru partide, prea puţine comparativ cu cerinţele conducerii clubului.

FC Voluntari a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă. A fost prima înfrângere pentru Cristiano Bergodi în Giuleşti, după alte două remize şi o victorie. 

Cu un start ezistant, primele semne de întrebare în privinţa lui Cristiano Bergodi au apărut, în timp ce Dan Şucu, acţionarul majoritar al echipei, a plecat grăbit de la stadionul din Voluntari, fără a oferi declaraţii, semn că rezultatul şi prestaţia echipei n-au fost uşor de digerat.

Marian Iancu nu a rămas impresionat de jucătorii cu nume aduşi la Rapid

Formaţia giuleşteană a anunţat de deinainte de startul sezonului că va ataca primele trei locuri din Superligă, iar Dan Şucu a adus câţiva jucători trecuţi pe la echipe mari din România pentru a se lupta la podium.

Cu toate acestea, Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timişoara, dar şi un rapidist convins, a desfiinţat transferurile giuleştenilor. Braun, Borja Valle, Cîrjan, Petrila şi Borja Valle  nu l-au impresionat cu nimic pe Iancu, care a spus despre atacantul împrumutat de la Arsenal că ”este prea crud” pentru a se construi o echipă în jurul lui.

“Nu m-a impresionat niciun transfer la Rapid. Şucu în poziţia de majoritar. Acesta este singurul transfer serios, în sensul încărcării cu responsabilitate la nivelul conducerii. În rest, sunt transferuri la plesneală. Pot fi bune în viitor, dacă vor confirma.

Gândiţi-vă că ei vor să construiască o echipă în jurul lui Cîrjan. Nu se poate aşa ceva. E prea tânăr şi este moale. Nu poate să ducă o echipă în infernul din Giuleşti. E prea crud, bineînţeles. Spre exemplu ei n-au reuşit să construiască asta în jurul lui Săpunaru. Care, totuşi, e putere şi este forţă. Arată bine în filmul ăsta alb-vişiniu, pe când ceilalţi chiar nu reuşesc”, a spus Marian Iancu, pentru Fanatik.

În următoarea etapă, Rapid va primi vizita Petrolului. Partida va avea loc duminică, pe 13 august, de la 21:30, şi va fi transmisă, în direct, de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: rapidmarian iancudan şucu 

viewscnt
Articole similare