Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe Mircea Lucescu îl aşteaptă un calvar la Kiev. Fanii lui Dinamo i-au transmis un mesaj ameninţător tehnicianului român | FOTO

Pe Mircea Lucescu îl aşteaptă un calvar la Kiev. Fanii lui Dinamo i-au transmis un mesaj ameninţător tehnicianului român | FOTO

Stranieri

Comentarii

Ultraşii lui Dinamo Kiev nu încetează războiul cu Mircea Lucescu. Aceştia au postat pe un grup de Facebook o fotografie însoţită de un mesaj care face aluzie la unul dintre cele mai dificile clipe din viaţa lui „Il Luce”.

Fanii lui Dinamo Kiev au postat o fotografie cu un tramvai, aluzie la accidentul de care Lucescu a avut parte în urmă cu opt ani. 

Mircea Lucescu, ameninţat de fanii lui Dinamo Kiev 

Fanii lui Dinamo Kiev, nemulţumiţi de numirea lui Mircea Lucescu în funcţia de principal, i-au transmis antrenorului că nu va putea lucra în condiţii normale în capitala Ucrainei.

„Astăzi, anunţul lui Mircea Lucescu ne-a oferit o rază de speranţă privind o posibilă cooperare între Dinamo şi el. Mircea, ai înţeles totul corect: nu vei putea lucra în condiţii normale aici! Apariţia ta la Kiev marţi, 28 iulie, poate însemna un singur lucru: ai ales banii şi ai creat o groapă între echipă şi fani. Îţi promitem nu numai o primire «caldă», ci şi cele mai dificile condiţii de muncă! Acestea vor fi cele mai grele milioane de euro din cariera ta!

Oraşul Kiev nu va fi niciodată la fel de prietenos pentru tine ca Donetsk. Şi cu siguranţă nu vom uita cuvintele tale conform cărora Ucraina şi Rusia sunt o singură ţară. Pentru noi, onoarea, demnitatea şi istoria sunt mai importante decât banii, cupe şi medalii. Nu ne vom abate niciodată de la principiile şi credinţele noastre.

Înainte ca echipa să plece în vacanţă, mai aveţi şansa să faceţi alegerea corectă şi să vă relaxaţi. Conducerea lui Dinamo are şi ea aceeaşi şansă, a fost mesajul ultraşilor dinamovişti.

Afla mai multe despre: mircealucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare