Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe urmele lui Alibec. Balotelli, criticat pentru kilogramele în plus: "Este cu 15 kg peste limită"

Pe urmele lui Alibec. Balotelli, criticat pentru kilogramele în plus: "Este cu 15 kg peste limită"
Comentarii

Nu doar jucătorii din Liga 1 au probleme cu kilogramele. Balotelli este dovada că li se poate întâmplă şi celor mai buni fotbalişti din lume.

Mario Balotelli (28 de ani) a fost criticat dur de legenda fotbalului italian, Arrigo Sachi, după ce Italia a scos doar un egal cu Polonia, în prima etapă din Liga Naţiunilor. Sacchi a spus atunci că fostului jucător de la Manchester City şi AC Milan îi lipseşte inteligenţa. Din neferecire pentru cel supranumit la un moment dat "SuperMario", criticile au continuat. 

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Polonia, Zibi Boniek, a declarat după meci că Balotelli avea cu 15 kilograme peste limita normală. "Am vorbit cu Sacchi imediat după meci şi i-am spus că jucătorul nu era pregătit pentru meci", a spus Boniek pentru Rai Uno. Boniek, 62 de ani, a jucat în campionatul italian atât la Juventus, cât şi la AS Roma. 

În Liga 1, problema kilogramelor în plus este des întâlnită după fiecare vacanţă, iar Alibec nu este singurul caz. În vară, Alexandru Ioniţă, jucătorul lui CFR Cluj, a recunoscut de unul singur că a revenit cu mai multe kilograme în plus. 

Afla mai multe despre: mario balotelliitalia 

viewscnt
Articole similare