Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe urmele lui Buffon! Un tânăr portar român a semnat cu Juventus Torino: ”Am început fotbalul ca fundaş”

Pe urmele lui Buffon! Un tânăr portar român a semnat cu Juventus Torino: ”Am început fotbalul ca fundaş”

Juventus

Comentarii

Juventus Torino s-a îndrăgostit de juniorii români. După ce l-a achiziţionat pe căpitanul naţionalei U17, Radu Drăguşin, ”Bătrâna Doamnă” a ales acum să-l transfere şi pe Răzvan Sava.

Component important al naţionalei U17 a României, Răzvan Sava a fost crescut la LPS Banatul şi a evoluat deja în Italia, la Pro Sesto, deţinând recordul pentru cel mai tânăr jucător care debutează în Liga a 4-a.

Se pregătea demult, dar nu era foarte sigur. Am jucat în Liga a IV-a la Pro Sesto şi am fost cel mai tânăr jucător care a debutat în Liga a IV-a. De acolo m-au văzut câteva echipe. Voi merge la Torino şi plec în cantonament în Canada. Până acum nu am vorbit cu nimeni, doar cu Radu Drăguşin (unior de la Regal Sport Bucureşti, transferat şi el de Juventus). Ştiu italiană, cât să mă descurc, ştiu. Mă mut şi cu şcoala”, a fost reacţia lui Sava, după cum scrie timisplus.ro.

A început fotbalul ca jucător de câmp

Prima dată am fost fundaş şi apoi am fost portar, pentru că mi-a plăcut mai mult. M-a cuprins mai mult portăria. Sper să fiu ca Donnarumma. La Buffon îmi place că are un caracter, nu se opreşte niciodată. Am 1,94. Sper să nu mai cresc. În viaţa de zi cu zi nu prea e bine”, a explicat tânărul timişorean.

Radu Drăguşin, căpitanul naţionalei U17, a semnat zilele trecute cu Juventus Torino. Fotbalistul celor de la Regal Sport Bucureşti a fost la Torino unde a dat mai multe probe de joc. La final, italienii i-au propus un contract.

Afla mai multe despre: razvan savajuventus torinoradu dragusin 

viewscnt
Articole similare