Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe urmele lui FCSB? U Craiova a anunţat că are încă un caz pozitiv de coroanvirus

Pe urmele lui FCSB? U Craiova a anunţat că are încă un caz pozitiv de coroanvirus
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat, joi, 17 septembrie, că unul dintre jucătorii săi a fost testat pozitiv cu coronavirus. Clubul din Bănie nu a dezvăluit numele fotbalistului infectat, oltenii menţionând doar că acesta este un accidentat.

“Caz pozitiv de COVID-19 depistat astăzi. Este vorba despre unul dintre jucătorii accidentaţi, acesta efectuând procesul de recuperare separat de restul colegilor săi, fiind asimptomatic”, se arată pe pagina de Facebook a vicecampioanei României.

Anunţul vine după ce, în urmă cu o zi, Liga Profesionistă de Fotbal a dezvăluit că doi dintre membrii staff-ului oltean au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Liga Profesionistă de Fotbal este în măsură să precizeze că, astăzi, miercuri, 16 septembrie, a fost informată de către clubul Universitatea Craiova că, în urma testării întregului lot şi a staffului tehnic, în vederea depistării unor infecţii cu noul coronavirus, doi dintre membrii respectivului staff au fost găsiţi pozitiv, iar toţi ceilalţi - negativ. 

Totodată, clubul FCSB a informat LPF că 3 jucători ai primei echipe, aflate în drum spre Serbia, în vederea susţinerii jocului din Europa League de joi, 18 septembrie, au fost testaţi la Timişoara deoarece manifestau simptome şi au fost depistaţi pozitiv. Aceştia au părăsit lotul, nemaifăcând deplasarea alături de ceilalţi coechipieri”, a fost anunţul pe care l-a făcut LPF.

În etapa a patra din Liga 1, U Craiova joacă pe teren propriu, cu FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: craiovacovid 

viewscnt
Articole similare