Experiențe împreună.
You are here:

Pe urmele lui Florentino! Gigi Becali a încercat să-l aducă pe Andrei Vochin la FCSB! EXCLUSIV: ”Atât i-a oferit pe an!”

Pe urmele lui Florentino! Gigi Becali a încercat să-l aducă pe Andrei Vochin la FCSB! EXCLUSIV: ”Atât i-a oferit pe an!”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a încercat să-l aduca la FCSB pe Andrei Vochin în funcţia de consilier personal.

Omul care face şi desface la FCSB, patronul echipei roş-albastre a fost la un pas să-şi schimbe strategia în trecut. În direct la Telekom Sport, Emil Grădinescu a dezvăluit că Gigi Becali l-a vrut în funcţia de consilier al său pe Andrei Vochin, unul dintre cei mai cunoscuţi şi importanţi jurnalişti români. Apreciat pentru viziunea sa asupra fenomenului, Vochin l-a refuzat pe Gigi Becali, în ciuda faptului că i s-a propus un salariu care ar face invidios chiar şi un antrenor din Liga 1.

”Gigi Becali l-a chemat pe Andrei Vochin şi i-a oferit 100 de mii pe an ca să-i fie consilier. Iar Andrei Vochin nu s-a dus. Nu din cauză de competenţă, ci din alte motive. De demnitate. Pentru că nu ai cum să colaborezi cu Gigi Becali” a mărturisit comentatorul tv şi jurnalistul sportiv, Emil Grădinescu, la Sport Report.

Andrei Vochin l-a refuzat pe Gigi Becali, dar el este în prezent consilierul lui Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române din Fotbal. Vochin ocupă această funcţie din 2014. În trecut, Andrei Vochin a fost un jurnalist extrem de apreciat şi a lucrat pentru Sportul Românesc sau Gazeta Sporturilor. El este expert al Telekom Sport în prezent. 

N-ar fi fost un caz unic! Şi preşedintele Realului a avut propriul consilier

Dacă lui Gigi Becali i-ar fi ieşit această mutare, foarte posibil, latifundiarul din Pipera şi-ar fi putut schimba viziunea asupra fenomenului. Acesta ar fi fost şi motivul pentru care Becali l-a vrut alături pe Vochin, un om de fotbal pe care Gigi Becali îl apreciază. Ţinând cont de felul în care au evoluat ulterior lucrurile pentru FCSB şi de maniera în care Becali îşi conduce cu autoritate clubul, sosirea unui nume din fotbal pe care Becali să-l respecte şi să-l asculte ar fi putut schimba complet strategia clubului roş-albastru.

Cazul nu ar fi fost deloc unul singular în lumea fotbalului. Chiar şi la un nivel mult mai înalt, preşedinţii au solicitat prezenţa unor consilieri din lumea fotbalului alături de ei.

Zinedine Zidane a fost consilierul lui Florentino Perez înainte să devină director sportiv, antrenor secund şi ulterior antrenor principal. Tot Florentino Perez l-a adus lângă el pe brazilianul Ronaldo Nazario în 2009, înainte ca ”Dinţosul” să vrea să devină patron în fotbalul iberic. De asemenea, Emilio Butragueno, care este Director pentru Relaţii Internaţionale la Real Madrid este unul dintre oamenii cu care Florentino Perez se sfătuieşte cel mai des, iar David Beckham este consilier pentru zona America de Nord a preşedinteului madrilenilor. 

Şi în Italia a fost o situaţie similară. Silvio Berlusconi l-a avut consilier personal pe Urbano Cairo atunci când a preluat-o pe AC Milan. Între timp, Cairo a ajuns un adevărat magnat şi este în prezent proprietarul clubului FC Torino

viewscnt
Articole similare
De la ciuperci murate si regele cazinourilor pana la cel mai bun din Turcia. "Mancam pe...