Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe urmele lui Moruţan: "A intrat în atenţia lor". Galatasaray dă lovitura

Pe urmele lui Moruţan: "A intrat în atenţia lor". Galatasaray dă lovituragalerie foto

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (22 de ani) începe să-şi intre în formă la Galatasaray, club pentru care a marcat din nou în ultimul meci de campionat, 3-2 pe terenul lui Rizespor, fosta echipă a lui Marius Şumudică. Evoluţiile lui Moruţan l-au adus în atenţia unor cluburi importante din Europa, din Anglia şi Italia, potrivit presei turce.

Moruţan, de la Galatasaray într-un campionat de top din Europa: "A intrat în atenţia cluburilor din Anglia şi Italia!"

Galatasaray a câştigat ultimul meci de campionat, 3-2 cu Rizespor, după un gol marcat de Olimpiu Moruţan în minutul 90+11. Mijlocaşul a fost rezervă şi Fatih Terim l-a trimis în teren pentru a aduce victoria, lucru care s-a şi întâmplat. De altfel, Fatih Terim a şi fost criticat pentru că l-a ţinut pe bancă pe Moruţan până în prelungiri (DETALII AICI).

Presa din Turcia scrie, marţi, despre faptul că evoluţiile lui Olimpiu Moruţan l-au adus în vizorul unor cluburi importante. Nu este prima dată când turcii scriu că Moruţan e urmărit de echipe din campionate puternice ale Europei.

”Moruţan, cu evoluţiile sale de la Galatasaray, a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa, mai ales din Anglia şi Italia. Graţie jocurilor bune de la Galata, Moruţan a fost convocat la echipa naţională a României, unde va încerca să strălucească împotriva Germaniei şi Armeniei”, scriu cei de la Fotomac.

De la transferul la Galatasaray, care a adus în conturile FCSB 3,5 milioane de euro, Moruţan a strâns şase partide, două goluri şi o pasă de gol în tricoul formaţiei "CimBomBom".

Fatih Terim, cuvinte de laudă pentru Moruţan după ce a adus victoria cu Rizespor

Fatih Terim, poreclit Împăratul de turci, l-a lăudat pe Moruţan şi pe Mbaye Diagne, cel care a pasat decisiv la golul reuşit de român. Terim l-a comparat pe Moruţan cu un leu pentru modul în care a luptat să aducă victoria echipei sale după ce a fost introdus de pe bancă în Rizespor - Galatasaray 2-3. "A fost un meci spectaculos, cu multe goluri, foarte greu pentru noi. Diagne a intrat şi a jucat ca un leu, exact la fel ca Moruţan. Au făcut exact ce era nevoie să facă”, a declarat Fatih Terim.

Afla mai multe despre: olimpiu morutangalatasaraytransferitaliaangliacampionat 

viewscnt
Articole similare