Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe urmele lui Vincius. Ce se întâmplă cu brazilianul pe care Real a dat 45 de milioane de euro: "Decizia a fost deja luată"

Pe urmele lui Vincius. Ce se întâmplă cu brazilianul pe care Real a dat 45 de milioane de euro: "Decizia a fost deja luată"

Real Madrid

Comentarii

Vinicius Junior nu a fost nici primul, dar nici ultimul jucător brazilian pe care Real Madrid l-a luat încă de la o vârstă fragedă din Brazilia şi l-a "aruncat" în fotbalul mare. Este cazul şi lui Rodrygo Goes, pe care clubul din capitala Spaniei a plătit 45 de milioane de euro. Zidane a luat o decizie importantă cu privire la viitorul jucătorului.

Rodrygo, în vârstă de doar 18 ani, a fost cumpărat de Real Madrid încă din 2018 de la Santos, urmând să ajungă pe Santiago Bernabeu în această vară. Chiar dacă oficialii clubului brazilian şi-ar fi dorit să îl mai păstreze pe tânărul mijlocaş ofensiv sub formă de împrumut, Rodrygo va avea acelaşi traseu ca Vinicius. 

El va fi luat în cantonament cu prima echipă şi, mai mult decât atât, va rămâne în lotul condus de Zidane, care este încântat de jucător, potrivit publicaţiei spaniole ABC. În cazul lui Vinicius, deşi el a fost în presezon cu prima echipa, sezonul l-a început la Real Madrid Castilla. 

Liverpool şi Barcelona au fost echipele care s-au luptat cu Real Madrid pentru semnătura jucătorului. Deşi abia a împlinit 18 ani în ianuarie, Rodrygo are 45 de meciuri în acest sezon la Santos, formaţie pentru care a marcat 9 goluri şi a reuşit alte 3 pase de gol. Brazilianul este titular în naţionala Under 20 pentru care a marcat de 3 ori în 10 apariţii. Poate evolua atât ca atacant central, dar şi ca jucător de bandă. Pe site-ul de specialitate transfermarkt.com Rodrygo este deja cel mai bine cotat jucător de 18 ani după Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. 

Afla mai multe despre: real madridrodrygo goes 

viewscnt
Articole similare