Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe urmele tatălui! Răzvan Lucescu la Şahtior Doneţk, o variantă din ce în ce mai vehiculată

Pe urmele tatălui! Răzvan Lucescu la Şahtior Doneţk, o variantă din ce în ce mai vehiculată

Stranieri

Comentarii

În sezonul trecut, Răzvan Lucescu a ratat titlul în Grecia, dar în acest an, formaţia sa PAOK Salonic este marea favorită. Presa din Ucraina scrie că antrenorul român ar putea ajunge din vară la Şahtior.

Rezultatele bune obţinute cu PAOK Salonic şi Xanthi în Grecia l-au propulsat pe Răzvan Lucescu în atenţia câtorva cluburi importante din Ucraina şi Turcia. Lucescu Jr. a ratat în sezonul trecut titlul cu PAOK, dar în acest an se apropie de o performanţă istorică pentru gruparea de pe Toumba.

Agentul Vyacheslav Zakhovylo anunţă că performanţele lui Răzvan Lucescu nu au trecut neobservate, iar unul dintre cluburile importante care îl doresc pe tehnicianul român este Şahtior Doneţk, echipa unde tatăl său a scris istorie: ”Paolo Fonseca va pleca, iar echipa va fi preluată de Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea Lucescu” a anunţat impresarul, citat de site-ul sportanalytic.com.

191 de meciuri are Răzvan Lucescu în Grecia pe banca tehnică a formaţiilor Xanthi şi PAOK Salonic. La actuala sa echipă, Lucescu Jr (50 de ani) a câştigat 58 de partide şi a pierdut doar 14. PAOK este lider în campionatul Greciei cu 58 de puncte, 7 puncte mai mult decât ocupanta locului 2, Olympiacos Pireu şi 15 puncte mai multe decât campioana en-titre, AEK Atena. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare