Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pedeapsă-record pentru rasism! Un fan al Hellas Verona, suspendat cinci ani pentru insulte aduse lui Mario Balotelli

Pedeapsă-record pentru rasism! Un fan al Hellas Verona, suspendat cinci ani pentru insulte aduse lui Mario Balotelli

Serie A

Comentarii

Un fan al echipei Hellas Verona a fost interzis cinci ani pe stadioane după ce a fost găsit vinovat că a scandat jigniri rasiste la adresa atacantului formaţiei Brescia, Mario Balotelli, informează lequipe.fr.

Bărbatul de 38 de ani a fost identificat de poliţie cu ajuorul camerelor de supraveghere de pe stadion. Interdicţia primită de suporterul formaţiei din Verona este valabilă pe toate stadioanele din Europa.

La meciul din 3 noiembrie, Balotelli a vrut să părăsească terenul din cauza scandărilor rasiste ale unor suporteri. În minutul 55 al partidei de la Verona, Balotelli a luat mingea în mână şi a degajat în tribună. Iniţial, gestul a fost sancţionat de arbitrul partidei. Balotelli a reacţionat însă astfel după ce a fost ţinta scandărilor rasiste ale unor suporteri ai echipei gazdă.

Balotelli a vrut apoi să părăsească terenul, însă a fost convins de colegii săi să nu o facă. Meciul a fost întrerupt câteva minute, iar la staţia de amplificare s-a difuzat un mesaj către fani. Balotelli a fost din nou victimă a insultelor rasiste venite din tribune, la 5 ianuarie, la meciul pe care echipa lui, Brescia, l-a disputat, pe teren propriu, împotriva formaţiei Lazio.



 

Afla mai multe despre: balotellifansuspendarerasism 

viewscnt
Articole similare