Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pedri şi acum el. Ronald Koeman pariază pe un nou puşti de 17 ani la FC Barcelona

Pedri şi acum el. Ronald Koeman pariază pe un nou puşti de 17 ani la FC Barcelonagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman are un nou pariu la FC Barcelona. După Pedri (17 ani), care joacă titular în primul "11" al olandezului, a venit rândul unui alt puşti să-şi primească şansa. Este vorba despre Alex Balde (17 ani), un fundaş stânga care urmează să fie promovat la echipa mare a catalanilor.

Barcelona trece printr-o schimbare de generaţie şi are mulţi tineri care au făcut pasul spre echipa mare, cumpăraţi sau promovaţi. După Ansu Fati, Pedri, Riqui Puig sau Sergino Dest, acum Ronald Koeman, cunoscut ca un antrenor care promovează tineri, vrea să-l promoveze de la Barcelona B pe Alex Balde, un fundaş stânga de 17 ani.

Koeman îl prăgeşte pe Balde pentru postul de titular în banda stângă a Barcelonei. Momentan, acesta va fi rezerva lui Jordi Alba, pentru că şefii de pe Camp Nou au de gând să-l vândă pe Junior Firpo, fotbalist cumpărat în vara lui 2019 cu 20 de milioane de euro de la Betis. Astfel, Balde va fi în primă fază rezerva lui Alba, apoi, dacă randamentul său va fi bun, va juca titular.

Rămâne de văzut, însă, care va fi viitorul clubului, având în vedere că va veni un nou preşedinte la începutul anului, iar Ronald Koeman n-are viitorul asigurat, chiar dacă a semnat pe doi ani.

Junior Firpo (24 de ani) este dorit de Inter în perioada de mercato care urmează, după ce "nerazzurrii" au ratat transferul său în această vară.

Afla mai multe despre: ronald koemanalex baldefc barcelona 

viewscnt
Articole similare