Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pelayo Novo, fost jucător la CFR Cluj, şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de tren. Destin tragic pentru spaniol

Pelayo Novo, fost jucător la CFR Cluj, şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de tren. Destin tragic pentru spaniol

Fotbal

Comentarii

Pelayo Novo (32 de ani), fost jucător la CFR Cluj, şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic, marţi seară, după ce a fost lovit de tren.

Din primele informaţii se pare că acesta a fost lovit de un tren în Oviedo, în circumstanţe care sunt total necunoscute în acest moment, anunţă presa din Spania.

Anchetatorii încearcă să afle cum a fost posibilă o asemenea tragedie.

Pelayo Novo nu a apucat să debuteze la CFR Cluj

Spaniolul Pelayo Novo ajungea la CFR Cluj în vara lui 2017, sub comanda lui Dan Petrescu, însă nu apuca să debuteze pentru formaţia din Gruia, iar la două luni distanţă contractul său era reziliat.

După experienţa nefastă din România, mijlocaşul alegea să se întoarcă în ţara sa natală, unde semna cu formaţia de ligă secundă Albacete.

Pe 31 martie 2018, viaţa lui Pelayo Novo avea să se schimbe definitiv. Acesta a căzut de la etajul al treilea al hotelului în care era cazat echipa sa, înaintea unui meci de campionat cu Huesca, şi a fost dus de urgenţă la spital.

Chiar dacă a fost operat imediat şi a stat internat în spital mai bine de o lună, acesta nu şi-a mai putut folosi niciodată picioarele.

Nu a renunţat la viaţă şi a devenit unul dintre cei mai valoroşi jucători de tenis de câmp în scaun cu rotile din Spania. Părea că se bucură cu adevărat de o noua şansă primită.

"A trebuit să mă reinventez şi să încep de la zero totul. Accept această şansă şi mă bucur de ea. A fost un proces. M-a constat mult, mai ales la început. Este posibil să nu vezi drumul, dar întotdeauna există o lumină la capătul tunelului.

Fiinţa umană se adaptează circumstanţelor, din moment ce toţi trecem prin situaţii dificile. Am încercat să mă adaptez, o fac şi astăzi şi sunt foarte fericit de noua mea viaţă", a declarat Pelayo, într-un interviu pentru spaniolii de la elespanol.com, în urmă cu mai bine de patru ani.

Pelayo: ”Nu am vrut niciodată să mă sinucid”

Chiar dacă s-a spus, atunci, că Pelayo ar fi dorit să se sinucidă, fostul fotbalist a negat întotdeauna acest aspect.

"Nu-mi amintesc nimic şi nu am nicio amintire din acea zi. Mă concentrez asupra prezentului şi aştept cu nerăbdare. Viaţa mi-a oferit o a doua şansă, din moment ce nu toată lumea a avut şansa mea. Niciodată nu mi-a trecut prin minte să mă sinucid şi întotdeauna am privit înainte", a adăugat Pelayo în acelaşi interviu.

  • În cariera sa, Pelayo Novo a evoluat pentru formaţiile Real Oviedo, Elche, Cordoba, Lugo, CFR Cluj şi Albacete.

Afla mai multe despre: pelayo novo 

viewscnt
Articole similare