Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pele, moment de sinceritate maximă! "Ar fi fost incredibil să joc pentru Real Madrid!" Legenda braziliană a ales cei mai buni 10 fotbalişti din istorie

Pele, moment de sinceritate maximă! "Ar fi fost incredibil să joc pentru Real Madrid!" Legenda braziliană a ales cei mai buni 10 fotbalişti din istorie

Real Madrid

Comentarii

Pele a alcătuit în 2004, cu ocazia aniversării a 100 de ani de existenţă FIFA, o listă cu cei mai buni 125 de fotbalişti aflaţi în viaţă, numită "FIFA 100".

Peste 17 ani, el a fost întrebat din nou pe cine îi consideră cei mai buni fotbalişti din istorie, dar de data aceasta, el a trebuit să se limiteze la mai puţini sportivi. 

Brazilianul a oferit un interviu de colecţie pentru MadridistaReal şi a fost întrebat care sunt cei buni 10 jucători din istorie, după părerea sa, dar i-a fost imposibil să alcătuiască o listă. 

"Ar fi zece doar pe vremea când am jucat eu!"

"O altă întrebare foarte dificilă. Ar fi zece doar pe vremea când am jucat eu. O să dau câteva nume pentru a vă răspunde la întrebare. Diego Maradona, Alfredo Di Stefano, Giovanni Trapattoni, Garrincha, Johan Cruyff, Franz Beckenbauer, Carlos Alberto, Zinedine Zidane, Ronaldo Nazario, Andres Iniesta... Astăzi suntem norocoşi. Cristiano este grozav. Messi este incredibil. Viitorul arată strălucitor pentru Mbappe", a răspuns Pele.

Pele nu a jucat niciodată pentru o echipa din Europa, dar nu a dus niciodată lipsă de astfel de oferte. Tot în cadrul aceluiaşi interviu, el a vorbit despre momentul când a refuzat Real Madrid. 

"Ar fi fost incredibil să joc pentru Real Madrid!"

"Dorinţa să rămân acasă a fost mai puternică. Viitorul meu acasă a fost mai strălucit. Ar fi fost incredibil să joc pentru Real Madrid. Dar nu regret faptul că am stat şi că mi-am petrecut cariera la Santos. (...) Nu cred că aveam nevoie să joc în Europa ca să demonstrez ceva. Însă, astăzi fotbalul este foarte diferit", a mai spus Pele.

Afla mai multe despre: real madrid-pele-brazilia 

viewscnt
Articole similare