Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pelici, îngrijorat pentru finalul de tur! Care este principalul motiv

Pelici, îngrijorat pentru finalul de tur! Care este principalul motiv

Hermannstadt​

Comentarii

După înfrângerea cu Viitorul, Alexandru Pelici trebuie să se transforme şi în psiholog pentru fotbaliştii săi. Programul următoarelor etape este infernal pentru ardeleni.

Hermannstadt are un final de tur în care va întâlni doar echipe care au jucat în play-off-ul ediţiei trecute de campionat. Partida cu Viitorul a fost prima din această serie. Iar sibienii sunt antepenultimii în clasament înaintea duelurilor cu CFR Cluj, FCSB, U Craiova, Astra şi Poli Iaşi.  
 
"Nu am reuşit să revenim deşi am avut ocazii, îi felicit pe cei de la Viitorul, am întâlnit o echipă care joacă fotbal total. Ne-am ridicat în multe momente la nivelul adversarilor noştri, păcătuim însă la finalizare. Când joci în deplasare e foarte greu să pleci cu 0-0 într-un meci de Liga I dacă iroseşti şanse bune de gol. 
Momentele de joc bune ale noastre ne dau speranţe sperăm să avem şi noroc, avem un meci cu CFR, în campionatul nostru oricine poate bate pe oricine. Dacă jucam la Sibiu aveam aportul publicului şi ar fi fost un sprijin foarte mare, i-am simţit mereu aproape pe fani în meciurile din sezonul trecut" a spus Pelici la finalul partidei de la Ovidiu. 
 
Serediuc a jucat o oră la debutul pentru nou-promovata din Sibiu. 
 
"A venit aşa pe neaşteptate acest transfer. Eram acasă, am primit un telefon şi am venit la Sibiu pentru mine e un nou început. Vreau să joc cât mai bine să ajut Hermannstadtul şi să ne îndeplinim obiectivele" a declarat fostul jucător al Concordiei şi Botoşaniului.  
 
Şi pentru Căbuz meciul a fost unul special. Portarul este împrumutat de Viitorul în Ardeal. 
 
"Îmi doream să scot şi penalty-ul, dar nu am avut nici noroc. Am practicat un joc bun, am avut şi ocazii, dar la finalizare s-a făcut diferenţa" a fost reacţia goalkeeperului oaspeţilor. 

 

Afla mai multe despre: hermannstadtpeliciserediuc 

viewscnt
Articole similare