Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pelici nu s-a mai putut abţine: ”Spun asta cu orice risc. Pe mine putea să mă coste postul” Ce l-a deranjat la meciul cu Craiova

Pelici nu s-a mai putut abţine: ”Spun asta cu orice risc. Pe mine putea să mă coste postul” Ce l-a deranjat la meciul cu Craiova

Hermannstadt​

Comentarii

Alexandru Pelici a criticat arbitrajul lui Iulian Călin. Tehnicianul lui Hermannstadt îl acuză pe central pentru penalty-ul inexistent pe care l-a dat pentru Craiova.

Cicâldău a dat pe lângă minge, într-un duel cu Tătar, iar Călin a arătat punctul cu var. Reluările au arătat că fotbalistul Craiovei a simulat.

Cu orice risc, chiar şi cu riscul de a fi suspendat, vreau să spun doar atât. Sunt patru jocuri în care arbitrii îşi cer scuze la final. A fost un fault inexistent la Cicâldău. Merita al doilea galben şi trebuia eliminat pentru simulare. Aveam 1-0 la pauză cu Craiova. Pe mine s-ar putea acum să mă coste postul, dar asta este. Vedem ce se întâmplă.

Ne-am apărat eroic, urât, jos, dar punctul obţinut este de moral. Eu de vreo trei sau patru etape ştiu acest lucru, că s-ar putea să fiu demis. Le dedic punctul ăsta celor care se bucură de ce am reuşit. Dacă eu sunt de vină, mă dau deoparte. Dacă vin să-mi zică în faţă, eu plec. Dacă nu sunt rezultate, e normal ca antrenorul să plece.

Lucrăm mult fazele fixe. Am urmărit Craiova, ştiam cum se apără, mă bucur că am reuşit să marcăm. Îmi felicit băieţii, au arătat că nu stadioanele joacă. Inima dacă o pui la bătaie contează”, a spus Alexandru Pelici, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pelicihermannstadtcraiovaarbitru 

viewscnt
Articole similare