Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pelici prezentat oficial la Ripensia: ”În fotbalul românesc cuvântul proiect se foloseşte prea des, dar niciodată nu este respectat”

Pelici prezentat oficial la Ripensia: ”În fotbalul românesc cuvântul proiect se foloseşte prea des, dar niciodată nu este respectat”

Liga 2

Comentarii

Alexandru Pelici a fost prezentat oficial la Ripensia Timişoara. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani şi-a conturat rapid noul staff tehnic şi a anunţat care sunt obiectivele sale la "Ripi" într-o conferinţă de presă.

"Am acceptat să începem mai repede pentru că este o situaţie delicată în clasament. Mi-aş dori foarte mult ca suporterii să înţeleagă că suntem la început de drum şi că este nevoie de timp. Lăsând la o parte obiectivul oricărui antrenor care este acela de a creşte valoarea intrinsecă a jucătorului, momentan ne propunem salvarea de la retrogradare.  Că am venit eu aici, nu e o garanţie că vom şi reuşi. Nu putem face minuni, noi muncim şi încercăm să facem rezultate. Totul depinde de atitudine şi de munca pe care o depunem. Am venit aici datorită omului care este Dumitru Mihu (n.r preşedinte Ripensia). În fotbalul românesc cuvântul proiect se foloseşte prea des, dar niciodată nu este respectat, pentru că nu există timp şi răbdare. El este motivul pentru care am acceptat pe lângă bucuria mea personală de a mă întoarce acasă, la Timişoara. Vreau să fac mai multe pentru acest oraş, probabil că ar trebui lăsate orgoliile deoparte şi cu toţîi să facem mai multe pentru acest oraş. Îmi doresc că toţi iubitorii de fotbal din Banat să vină în număr cât mai mare la meciuri, iar fotbalul timişorean să revină acolo unde îi este locul. Sunt bănăţean get-beget, a fost o onoare să joc pentru acest oraş şi sper să retrăiesc momentele când erau 20-25.000 despectatori la fiecare meci” a declarat Alexandru Pelici la conferinţa de presă de prezentare oficială.

Din stafful lui Alexandru Pelici vor face parte secunzii Călin Mada şi Iulian Munteanu, dar şi antrenorul cu portarii, Gheorghe Stoianov.

Pelici va debuta la Ripi într-un meci de foc, împotriva uneia dintre favoritele la promovarea în prima ligă, Petrolul Ploieşti în deplasare. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport 3, vineri de la ora 18:00. Noul tehnician al timişorenilor a fost demis în urmă cu câteva săptămâni de la FC Hermannstadt, formaţie cu care a obţinut promovarea în prima ligă şi pe care a calificat-o în sezonul trecut în finala Cupei României.

Afla mai multe despre: ripensia timişoaraalexandru pelici 

viewscnt
Articole similare