Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Peluza Cătălin - Hâldan” a reacţionat! Fanii dinamovişti îl cer pe Mircea Lucescu: ”Domnule, hai acasă!”

”Peluza Cătălin - Hâldan” a reacţionat! Fanii dinamovişti îl cer pe Mircea Lucescu: ”Domnule, hai acasă!”

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă şi-a continuat conflictul de la distanţă cu suporterii dinamovişti. Chiar dacă a purtat "mantia" unui om diplomat, acesta nu i-a uitat pe vehemenţii săi contestatari şi i-a certat, mai în glumă, mai în serios, pentru faptul că fumează două pachete de ţigări pe zi şi nu contribuie la bunăstarea financiară a clubului din "Ştefan cel Mare"

"Ştiţi că majoritatea cluburilor din vest se autofinanţează? Ba chiar fac profit. Un club e al publicului, al suporterilor. Dacă fiecare suporter ar aduce 50 de lei pe lună, sau pe 20 de lei pe lună, în loc să cumpere două pachete de ţigări, ar ţine clubul. Nu că l-ar ţine, ar fac un buget mult mai mare decât să stea toată responsabilitatea în spatele cuiva şi acel cineva să fie cal de bătaie şi pentru ei şi pentru presă. Poate suporterul dinamvovist se solidarizează, face o platformă ca în afara şi se constituie în ceea ce se numeşte socios. Există deja două asociaţii, PCH (Peluza Cătălin Hîldan) şi cea în care domnul Cornel Dinu (Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo). Aceste asociaţii pot colecta online, 5-10 lei pe lună şi se adună o sumă frumoasă", a spus astăzi  Ionuţ Negoiţă.

Fanii din Peluza Cătălin -Hâldan au reacţionat astăzi şi ei, pe facebook. Printre altele au făcut apel şi la Mircea Lucescu, cel care tot azi, după conferinţa de presă a lui Negoiţă a declarat: "Sună interesant ce spune Negoiţă şi trebuie văzut dacă este adevărat că datoriile sunt de doar 500.000 de euro. Eu auzisem că toate datoriile ajung undeva pe la 10 milioane de euro. Dar chiar dă clubul pe un leu? Cum aşa? Iţi dai seama că multă lume e interesată! Şi eu, şi oricine... Vedem ce se va întâmpla"

Fanii ”câinilor” au postat un mesaj pe pagina de facebook a Peluzei şi l-au chemat pe Mircea Lucescu alături de ei: ”Apelul nostru este şi către marii dinamovişti, către cei care nu s-au dezis niciodată de Dinamo. Veniţi alături de Dinamo! Cumpăraţi Clubul şi NOI VOM FI ALĂTURI DE VOI! Domnule Mircea Lucescu, vino acasă! Ai dat totul fotbalului din Europa, vino să dai şi clubului la care te-ai afirmat! Vino şi cheamă-i şi pe ceilalţi care încă n-au uitat că şi-au făcut un nume în fotbal sau în tenis, păşind în tinereţe prin curtea lui Dinamo” au scris aceştia pe Facebook. 

Afla mai multe despre: fani dinamomircea lucescu 

viewscnt
Articole similare