Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peluza Cătălin Hîldan, alături de Cătălin Straton, cel care va părăsi "haita": "Două lucruri care rămân: caracterul acestui jucător şi respectul nostru"

Peluza Cătălin Hîldan, alături de Cătălin Straton, cel care va părăsi "haita": "Două lucruri care rămân: caracterul acestui jucător şi respectul nostru"

Fotbal

Comentarii

Cătălin Straton (30 de ani), omul care s-a aflat între buturile echipei în cea mai "neagră" perioadă a clubului din istorie, îşi va rezilia mâine contractul cu Dinamo. Suporterii "câinilor" nu l-au uitat şi i-au transmis un mesaj de susţinere pe reţelele de socializare.

Cătălin Straton a semnat cu Dinamo în vara anului 2019 şi a rămas altături de club, chiar şi atunci când mulţi cântau prohodul clubului din "Ştefan cel Mare". A apărat în finalul de sezon şi a făcut-o chiar bine. Apogeul a fost atins în meciul cu Academica Clinceni, când a apărat două lovituri de la 11 metri. În acest sezon a greşit o degajare contra Chindiei, la faza golului primit, însă a făcut-o fiindcă a tras de el să rămână pe teren până la pauză, pentru a nu irosi o întrerupere a jocului, din cele trei acceptate de regulament pentru efectuarea schimbărilor.

În total, fostul internaţional de tineret al României a bifat 15 meciuri pentru Dinamo, în care a incasat 19 goluri. În ultima perioadă, Dinamo a adus doi portari spanioli cu experienţă: pe Tomas Mejias (31 de ani) de la Middlesbrough, şi Rene Hinojo (36 de ani), trecut pe la Girona, Almeria sau Ponferradina.

"Două lucruri care RĂMÂN: Caracterul acestui jucător şi Respectul nostru.

Puţină lume ştie cât de vânăt era piciorul lui Straton la ultimele meciuri. Băiatul ăsta merită toate mulţumirile noastre. Pe cei care au fost alături cu toată inima, atunci când era cel mai greu, nu îi vom uita", a fost mesajul celor de la PCH pentru Cătălin Straton.

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare