Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo după umilinţa istorică de la Craiova

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo după umilinţa istorică de la Craiova

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a suferit o înfrângere ruşinoasă împotriva echipei Universitatea Craiova, scor final 0-5, în etapa cu numărul 10 din Liga I.

Craiova a făcut show cu Dinamo în această seară. 

Peluza Cătălin Hîldan pare să fi rămas fără cuvinte după înfrângere ruşinoasă de la Craiova.

Fanii lui Dinamo au publicat pe reţele de socializare un mesaj foarte scurt.

"Nu vom ceda!" au fost singurele cuvinte scrise de suporterii dinamovişti pe reţelele de socializare. 

În perioada recentă, suporterii din DDB au făcut eforturi majore pentru a salva clubul de la retrogradare sau chiar desfiinţare, iar dezamăgirea e mare! 

Ce a spus Colceag, antrenorul lui Dinamo, după meci:

”Primele goluri apar din mingi pe care noi le-am avut în posesie, le-am pierdut foarte uşor şi asta le-a făcut viaţa mai uşoară. Victimă colaterală (n.r.- Deniz Giafer), mingea a fost la noi, cu multe opţiuni de a juca. Cu puţin noroc, trece mingea de Ricci (n.r.- Ricardo Grigore) şi el a încercat să rezolve cumva, din păcate nu într-o manieră fericită.

Au lipsit micile detalii, pasele de gol, finalizarea, asta a făcut diferenţa. Putem să găsim 1.000 de vinovaţi, dar acum trebuie să ne uităm la noi. Trebuie să strângem rândurile şi să începem să ne analizăm pe noi. Joacă pentru Dinamo (n.r.- fotbaliştii), ce altă motivaţie le trebuie?

Trebuie să-ţi zică cineva: `Joacă`?! Eu nu cred că e normal. Când te duci la spital, vine asistenta şi-ţi spune că doctorul astăzi nu are motivaţie? La restaurant vine ospătarul şi spune: `Vezi că bucătarul e nemotivat astăzi`?!

Păi du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să munceşti. Ne-a lipsit spiritul lui Dinamo astăzi. Dacă n-ai bărbăţia să faci un pas în faţă, n-are cum adversarul să nu profite. Oricine care poate aduce o contribuţie la Dinamo, e binevenit”, a spus Sorin Colceag.

Afla mai multe despre: phcdinamouniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare