Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peluza Nord, ultimatum pentru Mihai Rotaru: ”Dacă nu va fi numit un antrenor demn de Ştiinţa, nu ne prezentăm la meciul cu Rapid”

Peluza Nord, ultimatum pentru Mihai Rotaru: ”Dacă nu va fi numit un antrenor demn de Ştiinţa, nu ne prezentăm la meciul cu Rapid”

Fotbal

Comentarii

Galeria Universităţii Craiova s-a săturat de degringolada din jurul clubului şi pune presiune pe patronul echipei, Mihai Rotaru, să ia măsuri urgente.

Peluza Nord a Craiovei şi-a pierdut răbdarea şi vrea o reacţie promptă din partea patronului său, Mihai Rotaru. În caz contrar, suporterii olteni avertizează că nu se vor mai prezenta la meciuri.

Oltenii pun presiune pe Mihai Rotaru: ”Vrem preşedinte şi antrenor”

În ultima perioadă, Mihai Rotaru a încercat să preia modelul de la FCSB. Adică, el să centreze, el să dea cu capul. S-a numit în funcţia de preşedinte, apoi a instalat un antrenor principal doar pentru licenţa PRO.

Efectul a fost imediat: 1-1 cu Tunari în Cupa României, 0-0 cu Voluntari şi 1-3 cu Petrolul în Superligă.

Suporterii nu mai doresc acest stil de a conduce Universitatea Craiova şi cer normalitate şi respect, la unul dintre cele mai mari cluburi ale României. 

Un prim pas ar fi instalarea unui preşedinte care să ştie exact ce are de făcut şi a unui antrenor capabil să o readucă pe Universitatea în lupta pentru titlu.

Comunicat PNC, 23.10.2023. Ştiinţa se prezintă în această ultimă perioadă ca un tanc cu echipa incomplet. Într-adevăr, vorbim despre un tanc modern, cu dotări de ultimă oră, care pe hârtie sperie orice inamic.

Problema mare este însă din interior, unde lipsesc mecanicul, care trebuie să dea o direcţie (preşedintele), şi trăgătorul, care trebuie să lovească la ţintă (antrenorul), şi avem doar un comandant care vrea să le facă pe toate, dar este depăşit de complexitatea misiunii.

Astfel, tancul nostru devine o pradă uşoară chiar şi pentru echipamentele net inferioare ale adversarilor, inclusiv pentru tunarii din liga secundă.

Revenind la termeni fotbalistici - degringolada din teren şi rezultatele slabe sunt consecinţa directă a lipsei celor două entităţi din cadrul clubului: antrenorul şi preşedintele, la un nivel de minimă decenţă.

După cum aţi văzut în ultima perioadă, Peluza Nord a protestat, prin diverse mijloace, dar se pare că acestea nu au fost suficiente şi e clar că trebuie să încercăm altceva.

Astfel, dacă în aceste zile nu va fi numit un antrenor demn de Ştiinţa, Peluza Nord nu se va prezenta la meciul din Giuleşti, ca reacţie la dispreţul conducerii faţă de ceea ce înseamnă Universitatea Craiova, urmând ca meciurile viitoare modalităţile de protest să fie adaptate scopului suprem - binele clubului!

Suporterii şi istoria merită mai mult respect”, semnat Peluza Nord Craiova.

Afla mai multe despre: peluzanordmihai rotaruuniversitatea craiova stiinta 

viewscnt
Articole similare