Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Penalty clar refuzat lui Manchester City după ce arbitrii au văzut reluările prin VAR. Guardiola: "E de neconceput"

Penalty clar refuzat lui Manchester City după ce arbitrii au văzut reluările prin VAR. Guardiola: "E de neconceput"

Fotbal

Comentarii

Este de neînţeles decizia arbitrilor şi cum de nu a fost acordat penalty. Din fericire, decizia nu a fost una care a influenţat rezultatul, victoria lui City fiind una clară, scor 5-2.

Manchester City s-a impus lejer în faţa celor de la Southampton şi îşi continuă drumul spre titlu.

City a avut un penalty neacordat după ce Phil Foden a fost faultat clar în careu de portarul advers. Cu toate că meciul a beneficiat de tehnologia VAR, iar arbitrii adiţionali din camera VAR au avut ocazia să consulte faza, aceştia au anunţat centralul că nu s-a comis nici o infracţiune iar jocul a mers mai departe. Centralul nu a venit să verifice faza iar City nu a primit penalty. Este de neînţeles decizia arbitrilor şi cum de nu a fost acordat penalty. Din fericire, decizia nu a fost una care a influenţat rezultatul, victoria lui City fiind una clară, scor 5-2.

Pep Guardiola a comentat la finalul meciului momentul cu faza loviturii de la 11 metri pe care nu a primit-o. "Dumnezeule! A fost incredibil, nu înţeleg cum nu au dat penalty. E de neconceput. Şi nu doar în meciul acesta. Arsenal a avut penalty clar cu Burnely şi nu a primit, Fulham cu Tottenham. E incredibil. Arbitrul nu a văzut fault la Foden dar cei din cabina VAR ce au făcut?" a spus managerul celor de la City după meci.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: var 

viewscnt
Articole similare