Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Penalty-urile sunt loterie. Păcat, am jucat bine tot meciul!". Reacţia lui Uhrin Jr. după ce Dinamo a ratat calificarea în finala Cupei

"Penalty-urile sunt loterie. Păcat, am jucat bine tot meciul!". Reacţia lui Uhrin Jr. după ce Dinamo a ratat calificarea în finala Cupei

Cupa României

Comentarii

Duşan Uhrin Jr., antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul meciului în care "câinii" au ratat şansa de a se califica în finala Cupei României, după ce au fost învinşi de Astra la loviturile de departajare.

Uhrin Jr. a spus că penalty-urile sunt loterie, ca întotdeauna, dar şi că e păcat pentru acest insucces al echipei sale deoarece "câinii" au făcut un meci bun. Antrenorul ceh a vorbit despre oboseală psihică la jucătorii săi, despre care a spus că şi-au dorit foarte mult calificarea în ultimul act.

"Penalty-urile sunt o loterie întotdeauna. Am fost foarte aproape de a ne califica. Am jucat bine tot meciul, a fost un meci foarte bun pentru noi şi este păcat. Sunt puţin obosiţi, din punct de vedere psihic, pentru că am ratat calificarea în ultimul moment şi ne-am dorit foarte mult", a spus Duşan Uhrin Jr., la flash.

Dinamo - Astra 1-0 (1-1), 4-5 după loviturile de departajare, în semifinalele Cupei României

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României după executarea loviturilor de departajare. După 90 de minute, scorul a fost 1-0 pentru Dinamo, pe Stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, acelaşi cu care s-a impus Astra în meciul tur. Nu s-a mai marcat în prelungiri.

A marcat: A. Radu '89.



1-0, min. 89: Andrei Radu a vrut să centreze de pe partea stângă, dar balonul a prins o traiectorie către vinclul porţii lui Popa, peste goalkeeper-ul oaspeţilor.

La penaltiuri, scor 4-5, au marcat: Albentosa, Fabbrini, Anton, R. Grigore / Krpici, Wuthrich, Canadija, Jovanovici, Raspopovici;

Au ratat: Mihaiu, Nepomuceno / V. Gheorghe.

Primul a ratat Valentin Gheorghe de la Astra, care a trimis balonul în bară. Mihaiu avea de executat lovitura care ar fi dus-o pe Dinamo în finală, dar Popa a apărat prima dată. Arbitrul a considerat că portarul nu a rămas pe linia porţii şi Mihaiu a mai avut o ocazie de a termina meciul. Popa a apărat şi a doua oară, apoi Nepomuceno a trimis în bară balonul şi Raspopovici a transformat ultima lovitură.

Au evoluat echipele:

Dinamo: Eşanu - Puljici, Albentosa, R. Grigore - Sorescu (Blejdea '75), Gol (Nepomuceno '85), Anton, Fabbrini, S. Filip (A. Radu '62) - Morsay (Mihaiu '62), Nemec (Bejan '106). Antrenor Dusan Uhrin jr.

Astra: M. Popa - David Bruno (Raspopovici '91), Găman (Jovanovici '91), Graovac, Lamanje - Canadija, Boe-Kane - Merloi (Stahl '80), Răduţ (Wuthrich '74), V. Gheorghe - Montini (Krpici '80). Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Morsay '32, R. Grigore '42, Nemec '47, Anton '99 / M. Popa '44, V. Gheorghe '83, Găman '86. Stahl 105+1.

Arbitri: Cătălin Popa - Vladimir Urzică şi Ferencz Tunyogi - Iulian Dima;

Observatori: Irina Mîrţ şi Mihai Andrieş.

Miercuri, de la ora 20.30, este programată a doua semifinală, CS Universitatea Craiova - Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În primul meci, echipa din Liga I s-a impus cu 3-0.

Finala va avea loc la 22 mai, la Ploieşti, când, probabil, va fi primul meci cu spectatori după ce fanii nu au mai avut acces pe arene în România, din martie 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: dusan uhrindinamoreactie 

viewscnt
Articole similare