Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Penedo, chinuit de apărarea lui Dinamo: ”Luam multe goluri, pentru mine este frustrant”

Penedo, chinuit de apărarea lui Dinamo: ”Luam multe goluri, pentru mine este frustrant”

Superliga

Comentarii

Dinamo a pierdut cu 3-0 la Craiova şi are a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu 14 goluri primite, în timp ce FC Voluntari a încasat 16 goluri. Penedo spune că este frunstrant pentru el că primeşte atât de multe goluri.

Apărarea este punctul slab al lui Dinamo în acest sezon. Jucătorii lui Florin Bratu au pierdut cu 3-0 la Craiova şi au ajuns astfel în situaţia în care au primi câte 3 goluri în fiecare meci pe care l-a jucat în deplasare, în acest sezon. Are a doua cea mai slabă apărare şi este principalul motiv pentru care Dinamo a adunat doar 10 puncte în 7 meciuri, în condiţiile în care are al treilea cel mai bun atac din Liga 1, cu 11 goluri marcate.

Jaime Penedo, singurul jucător din Liga 1 care a fost la Cupa Mondială 2018, cu Panama, spune că încearcă să-şi ajute cât mai mult echipa, dar devine frustrant să primească atât de multe goluri:

”S-a întâmplat ceea ce se tot întâmplă în ultima vreme. Până suntem conduşi cu 1-0, echipa rămâne puternică, apoi, la 2-0, se prăbuşeşte. Luăm multe goluri, iar pentru mine este frustrant. Încerc să nu le las să intre, ca să ajut echipa”, a declarat Penedo.

Afla mai multe despre: jaime penedodinamocs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare