Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Penedo, la ora destăinuirilor. Panamezul s-a întors în ţară şi a vorbit deschis despre situaţia sa

Penedo, la ora destăinuirilor. Panamezul s-a întors în ţară şi a vorbit deschis despre situaţia sa

Dinamo București

Comentarii

Jaime Penedo s-a întors în ţară şi se va alătura lotului dinamovist în următoarele zile. Portarul din Panama spune că nu este interesat de banii pe care Dinamo îi va primi de la FIFA de pe urma participării sale la Cupa Mondială din Rusia.

Mă simt mult mai bine, am suferit o intoxicaţie din cauza mâncării. Am mâncat un fel de peşte cam crud. Am fost destul de rău, am stat patru zile în spital, dar acum sunt mai bine. Am fost nevoit să îmi amân  de două ori plecarea, dar acum am venit. 

Acum vreau să mă pun la curent. Am pierdut câteva zile şi este important să recuperez foarte repede cu echipa, să muncesc mult.  Da, am certificate, dar cred că asta este relativ. Îmi imaginez că sunt supăraţi. Este normal. Este vorba despre un jucător care ar fi trebuit să ajungă acum opt zile şi nu a ajuns. 

Nu asta a fost intenţia mea. Cred că este ceva ce nu putem controla. Nimeni nu vrea să se îmbolnăvească. Medicii au fost nevoiţi să-mi dea multe antibiotice pentru ca eu să pot să mă urc în avion. 

Cred că s-a speculat prea mult pe tema banilor din compensaţia de la FIFA, dar nu acesta a fost motivul pentru care nu am venit. Cred că a fost norocul lui Dinamo că până la urmă a obţinut acest premiu, pentru că eu voi merge la Cupa Mondială. Acei bani aparţin clubului şi este vorba despre o indemnizaţie pentru club, aşa că nu am nicio intenţie să mă lupt pentru ei. 

Au fost câteva oferte, nu o să vă mint. Familia este foarte importantă pentru mine şi de fiecare dată când trebuie s-o trimit în Panama, trebuie să rămână acolo două luni, din cauza distanţei, pentru că am copiii mici. Dacă s-ar fi concretizat vreo ofertă undeva cu o climă mai bună, pentru că iernile în România sunt foarte grele, probabil că aş fi luat-o în calcul. Au fost unele oferte, dar nimic care să-mi atragă atenţia" - a spus Jaime Penedo. 

Afla mai multe despre: penedodinamoliga 1panama 

viewscnt
Articole similare