Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Penedo şi Cooper sunt OUT, dar Rednic nu se opreşte! Încă trei jucători pe lista neagră de la Dinamo

Penedo şi Cooper sunt OUT, dar Rednic nu se opreşte! Încă trei jucători pe lista neagră de la Dinamo

Superliga

Comentarii

Dinamo nu mai aşteaptă pauza de iarnă pentru a face curăţenie la nivelul lotului, iar ziua de marţi a fost una extrem de agitată la sediul clubului. Penedo urmează să se retragă din activitate şi să conducă un club din ţara natală, Panama. Din informaţiile Telekom Sport, portarul ar urma să păstreze relaţii cu Dinamo pentru colaborări la nivel de copii şi juniori.

După Armando Cooper, un nou jucător al roş-albilor şi-a reziliat contractul. Este vorba de conaţionalul lui Cooper, Jaime Penedo, care se desparte astfel de Dinamo după două sezoane şi jumătate.

Decizia a fost confirmată pe site-ul oficial al clubului, unde e publicată şi o reacţie a panamezului, după ce a semnat rezilierea contractului.

"Nu voi uita niciodată anii pe care i-am petrecut la Dinamo, sunt mândru de ceea ce am realizat aici. Le mulţumesc clubului, colegilor, antrenorilor şi suporterilor dinamovişti pentru această perioadă minunată din viaţa mea! Inima mea bate pentru tine, Dinamo!", a declarat Penedo conform www.fcdinamo.ro.

Dinamo mai are de disputat două partide până la pauza de iarnă, cu CS U Craiova , pe teren propriu şi cu Astra, în deplasare.

Urmează încă trei!
Lista disponibilizărilor nu se va încheia cu siguranţă aici.  Pe lista neagră a lui Mircea Rednic se mai află alţi trei jucători străini: Tomislav Gomelt, Giorgos Katsikas şi Ivan Pesic. "Puriul" nu mai vrea să lucreze cu cei trei, dar rămâne de văzut în ce măsură aceştia vor fi convinşi să semneze rezilierea înţelegerilor actuale.  Primele discuţii au fost purtate, dar cei trei au refuzat propunerea clubului.

Practic, dintre străinii prezenţi la Dinamo în momentul sosirii lui Rednic, doar portughezul Salomao ar putea fi păstrat şi din partea a doua a sezonului.

73 de meciuri a apărat Penedo pentru echipa din Ştefan cel Mare în toate competiţiile, Liga 1 (66), Cupa României (1), Cupa Ligii (4) şi Europa League (2).

1 trofeu a câştigat Penedo la Dinamo, Cupa Ligii în 2017. Portarul dinamovist a fost singurul reprezentant al campionatului intern la Mondialul din Rusia, din acest an, fiind integralist în toate meciurile naţionalei Panama în grupă cu Belgia, Anglia şi Tunisia.

Afla mai multe despre: penedodinamocooperreziliere 

viewscnt
Articole similare