Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Penibil". Sorescu şi-a spus supărarea după CFR Cluj - Dinamo, dar a găsit şi partea pozitivă: "Sunt mândru"

"Penibil". Sorescu şi-a spus supărarea după CFR Cluj - Dinamo, dar a găsit şi partea pozitivă: "Sunt mândru"
Comentarii

Fotbalistul dinamovist Deian Sorescu a declarat, luni seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că este mândru de echipa sa, deoarece a avut atitudine deşi a jucat în dublă inferioritate numerică.

VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 1-0

„Ne doare înfrângerea, pentru că suntem în lupta de jos şi avem nevoie de puncte. Dar am avut atitudine şi sunt mândru de echipă, de ce am făcut astăzi. Pot să plec cu capul sus. Am pierdut, dar mă bucur că băieţii au arătat atitudine. Este greu cu doi oameni în minus, dar asta este. Mi s-au părut foarte uşoare eliminările. Mi s-a părut penibil. Dar n-avem ce face”, a spus Sorescu.

De cealaltă parte, Adrian Păun, de la CFR Cluj, a declarat că el şi colegii săi s-au „chinuit” în faţa dinamoviştilor. „Ne-am chinuit în această seară, parcă am avut un deja vu de la meciurile trecute în care nu am reuşit să marcăm acasă. Important este că până la urmă am reuşit să marcăm şi am luat cele trei puncte. Îi felicit pe cei de la Dinamo, au avut un spirit extraordinar, dăruire, şi-au dat viaţa pe teren chiar dacă au jucat cu doi oameni în minus. Dar până la urmă victoria contează. Suntem la un punct în spatele FCSB-ului. Sper să încheiem sezonul regulat pe primul loc”, a afirmat Păun.

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Dinamo, în etapa a XXIX-a a Ligii I, penultima a sezonului regulat. Dinamoviştii Paul Anton şi Florin Bejan au fost eliminaţi în minutele 31, respectiv 37. A marcat Omrani, în minutul 80. După acest succes, clujenii s-au apropiat la un punct de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: deian sorescudinamocfr cluj dinamo 

viewscnt
Articole similare