Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pentru 90 de minute, Sabău va îmbrăca din nou tricoul naţionalei şi-i va avea alături pe cei cu care a împărţit vestiarul mai bine de un deceniu

Pentru 90 de minute,  Sabău va îmbrăca din nou tricoul naţionalei şi-i va avea alături pe cei cu care a împărţit vestiarul mai bine de un deceniu

Fotbal

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău este unul dintre fotbaliştii exponenţiali ai României, membru al ”Generaţiei de Aur”, alături de care va juca sâmbătă un meci amical împotriva ”Legendelor Barcelonei”, în punctul central al Sports Festival. Evenimentul are loc la Cluj între 14-17 iunie, iar doritorii de mişcare sunt aşteptaţi să participe la cele peste 20 de discipline sportive.

Pentru 90 de minte, Neluţu Sabău va îmbrăca din nou tricoul naţionalei şi-i va avea alături pe cei cu care a împărţit vestiarul mai bine de un deceniu la prima reprezentativă. Gândul că va juca iar pentru ”tricolori”, chiar dacă va fi într-o gală demonstrativă, l-a propulsat pe fostul mijlocaş în zona amintirilor, în perioada în care el s-a apucat de fotbal şi a ajuns de la Câmpia Turzii, la Cluj, cu speranţa că, la un moment dat, va evolua pentru România.

”Am venit când era vacanţă, era foarte mic fizic, slab. Am început antrenamentele şi era loc şi pentru mine că mulţi copii era plecaţi în vacanţă la bunici, aşa că vara aceea a fost ca o periodă de probă. Făceam naveta în fiecare zi, plecam la 6.30 de acasă şi mă întoarceam noaptea, la 22.30. A fost un sacrificiu mare, dar îmi plăcea enorm să joc fotbal. Eram timid, un băiat simplu de la ţară, singur cu geanta în spate, flămând uneori... Plăcerea de a juca fotbal îmi dădea forţă, mi-era teamă că nu voi reuşi, dar după 3 luni m-am mutat cu şcoala de la Câmpia Turzii, la Cluj. A început o perioadă cu mari sacrificii, cu naveta, cu lupta cu frigul, cu lipsurile” – Ioan Ovidiu Sabău, fost mijlocaş ”Generaţia de Aur”.

Afla mai multe despre: sabauclujfotbalbarcelona 

viewscnt
Articole similare