Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pentru Craiova, trofeul e o consolare. Până nu câştigă un titlu, rămâne la un anumit nivel”. Cuvinte dure ale lui Găman după înfrângerea din Cupă

”Pentru Craiova, trofeul e o consolare. Până nu câştigă un titlu, rămâne la un anumit nivel”. Cuvinte dure ale lui Găman după înfrângerea din Cupă

Cupa României

Comentarii

Finala Cupei dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova a fost un meci fascinant, puternic disputat, cu oltenii câştigând în final. 3-2 s-au impus baieţii lui Ouzounidis, în urma prelungirilor, după 1-1 în primele 90 de minute.

Astra a fost înfrântă de Craiova în finala Cupei României cu scorul de 2-3, dar giurgiuvenii pot fi mândri de prestaţia lor. Formaţia retrogradată s-a luptat pentru a se impune, dar, după ce a luat conducerea, a pierdut meciul din cauza calităţii individuale a lui Dan Nistor. Mijlocaşul a marcat o reuşită de senzaţie şi a oferit 2 pase decisive, fiind implicat crucial în fiecare gol al oltenilor.

Cuvinte dure ale lui Găman după înfrângerea din Cupă

În ciuda rezultatului, căpitanul Valerică Găman s-a arătat mândru de jocul prestat. Fundaşul Astrei a disputat ultimul său meci pentru echipă, dezvăluind că nu va mai rămâne şi pentru sezonul viitor. Găman a oferit şi o reacţie dură la adresa Craiovei, de care susţine că nu poate creşte în valoare decât prin câştigarea titlului, nu a Cupei.

”Mai aveam o şansă. Ne pare rău, dar cred că am lăsat o imagine bună pe final de sezon. Dacă arătam la fel în ultimele şapte, opt meciuri nu ne aflam in Liga 2. Nu ştim ce se va întâmpla cu echipa, suntem curioşi, vom vedea.

Eu cu siguranţă plec. Nu o să joc în Liga 2. Nu am nicio destinaţie 100%, o să analizez şi o să văd. Dacă e o ofertă bună din afară voi merge, altfel în ţară. Sper să nu se desfiinţeze Astra.

Pentru Craiova, trofeul e o consolare. Până nu câştigă un titlu, rămâne la un anumit nivel”, a declarat Valerică Găman.

Afla mai multe despre: cupa românieiastra craiovavalerică gămanastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare