Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pentru el va veni lumea la stadion!" VIDEO | Transferul pentru care Panduru îl laudă pe Becali. Cea mai inspirată mutare a FCSB

"Pentru el va veni lumea la stadion!" VIDEO | Transferul pentru care Panduru îl laudă pe Becali. Cea mai inspirată mutare a FCSB

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru este convins că FCSB a găsit un înlocuitor pe măsură pentru Constantin Budescu, omul considerat cel mai bun jucător al echipei în sezonul trecut, dar care s-a transferat în această vară la echipa lui Marius Şumudică, Al-Shabab.

Olimpiu Moruţan are toate calităţile necesare pentru a-l face uitat pe Budescu, crede Panduru, care o laudă pe FCSB pentru aducerea mijlocaşului de 19 ani.

700.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Moruţan, mutarea fiind perfectată când mijlocaşul nu împlinise încă 19 ani. O sumă importantă pentru un jucător de doar 18 ani, care însă va părea infimă în scurt timp, dacă mijlocaşul va continua în acest stil.

3 - trei goluri a înscris deja Moruţan în tricoul FCSB, în şapte meciuri

Panduru a declarat la Telekom Sport că Moruţan poate deveni vedeta FCSB şi un jucător spectaculos, care să-i facă pe fanii vicecampioanei să vină la stadion.

"Noi spuneam, în momentul în care era Budescu, că este jucatorul pentru care lumea vine la stadion. Cred că dacă Moruţan va continua cu fotbalul ăsta, cred că va fi urmatorul jucător pentru care lumea va veni la stadion", a declarat Panduru.

VIDEO - Golul reuşit de Olimpiu Moruţan în Gaz Metan - FCSB 1-3

Afla mai multe despre: panduruliga 1fcsb. 

viewscnt
Articole similare