Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pentru mine este o ruşine să ne salvăm aşa". Grijile retrogradării, prin ochii lui Eşanu: "Nu că ne era frică de Clinceni..."

"Pentru mine este o ruşine să ne salvăm aşa". Grijile retrogradării, prin ochii lui Eşanu: "Nu că ne era frică de Clinceni..."

Dinamo București

Comentarii

Mihai Eşanu a revenit în poarta lui Dinamo şi a vorbit despre finalul de sezon în care alb-roşii vor să evite retrogradarea din Liga 1.

"Pentru mine este o ruşine să ne salvăm aşa"

Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1.

Imediat după primul punct din noua "eră" a lui Dusan Uhrin, Mihai Eşanu, care a fost titular cu Sepsi, a comentat rezultatul. 

Portarul e conştient că Gaz Metan şi Academica Clinceni sunt echipele care vor retrograda direct în Liga 2. 

"După ultimele rezultate în care din păcate am pierdut şi am luat destul de multe goluri, ne bucurăm că azi am reuşit să nu lum gol. Cred că sezonul ăsta nu a fost, în cupă a fost cred... A fost singurul meci al meu din sezonul acesta în care nu am primit gol, din păcate. 

Pentru mine este o ruşine să ne salvăm aşa, din păcate, dar dacă altfel nu am fi reuşit, mă bucur că reuşim aşa. Nu  am rezolvat sută la sută, dar e bine, e bine că nu mai jucăm cu presiunea asta, că ar fi putut Clinceniul să ne depăşească. Într-un meci direct se puteau întâmpla multe.

Nu că ne era frică, dar se poate întâmplă orice, oricine poate să bată pe oricine, să prindă o zi nefastă şi după e foarte greu, sunt foarte puţine meciuri", a declarat portarul dinamovist. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. FC Botoşani – 29 de puncte, 2. FC Rapid – 26, 3. Sepsi – 24, 4. UTA Arad – 23, 5. U Craiova 1948 – 21, 6. Chindia Târgovişte – 19, 7. CS Mioveni – 15, 8. FC Dinamo – 10, 9. Academica Clinceni – 7, 10. Gaz Metan Mediaş – -1.

Afla mai multe despre: mihai esanudinamodinamo sepsi 

viewscnt
Articole similare