Experiențe împreună.
You are here:

"Pentru mine, Rapid a MURIT! Şi-au bătut joc de copilul meu!" VIDEO | Momentul care i-a frânt inima lui Şumudică: "Nu îi uit pentru asta"

"Pentru mine, Rapid a MURIT! Şi-au bătut joc de copilul meu!"  VIDEO | Momentul care i-a frânt inima lui Şumudică: "Nu îi uit pentru asta"

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică a revenit în ţară după încheierea sezonului din Arabia Saudită, iar tehnicianul a vorbit şi despre situaţia de la Rapid, echipa care a promovat în Liga a II-a.

Fost jucător şi antrenor la Rapid, Şumi spune că nu se identifică cu actualul proiect. "Respect echipa de acum, dar ăsta nu e Rapidul la care am jucat eu!", spune Şumi. Ruptura s-a produs în urmă cu doi ani, iar tehnicianul are şi acum resentimente faţă de anumite persoane din conducerea clubului vişiniu. Atunci, fiul său, Marius Şumudică Jr, a fost refuzat de Academia Rapid, iar Şumi spune că situaţia de atunci l-a dus în depresie pe tânărul atacant, care a şi decis să renunţe la fotbal ulterior, la doar 21 de ani."Rapidul ăsta nu este Rapidul la care am jucat eu. Pentru mine, Rapidul de acum îl respect, îl iubesc, este echipa mea de suflet, dar nu simt acelaşi lucru ca pentru Rapidul când jucam eu şi când îl antrenam eu.

Ar trebui să îi întrebaţi pe cei de acolo cum s-au comportat cu băiatul meu, care la 21 de ani s-a lăsat de fotbal şi a intrat în depresie datorită celor de la Rapid care în loc să-l respecte pe Şumudică pentru ce a făcut Şumudică pentru Rapid, şi-au bătut joc de copilul meu. Iar eu nu o să uit niciodată lucrul ăsta şi nu o să îi uit pe cei care au făcut lucrul ăsta.

Nu pot să cataloghezi un jucător, băiatul meu era la Astra, dăduse în Divizia C peste 10 goluri, care era mult peste Divizia D, Pancu iese la televizor şi spune că dacă băiatul meu ar fi venit la Rapid ar fi marcat peste 30 de goluri, iar nu ştiu cine de acolo, că nu vreau să le pronunţ numele, mi-e şi scârbă să le pronunţ numele....

La ceea ce am făcut eu pentru Rapid şi la cât am fost eu înjurat în toată ţara asta pentru Rapid, pentru mine, în momentul de faţă Rapidul există doar pentru suporteri. Dar pentru ceea ce se întâmplă la Rapid acum, pentru mine nu mai există. Rapidul a murit. pentru mine a murit pentru ceea ce i-au făcut copilului meu, Rapidul a murit.

Iubesc acest club, iubesc suporterii, sunt unul dintre ei, dar ce se întâmplă la Rapid nu suntem pe aceeaşi lungime de undă
", a spus Marius Şumudică la revenirea în ţară.

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma