Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pentru unii "extraterestru", pentru alţii un simplu adversar. Un fost rival al lui Messi recunoaşte: "Nu i-am cerut niciodată tricoul"

Pentru unii "extraterestru", pentru alţii un simplu adversar. Un fost rival al lui Messi recunoaşte: "Nu i-am cerut niciodată tricoul"

FC Barcelona

Comentarii

Atletico Madrid este una dintre victimele preferate ale lui Lionel Messi. Decarul de la Barca a marcat mai multe goluri doar împotriva celor de la Sevilla, iar de fiecare dată duelurile cu fundaşii lui Atletico Madrid era la limita sau chiar peste limita regulamentului.

Filipe Luis (34 de ani), fost jucător la Atletico Madrid, a recunoscut că l-a văzut pe Messi ca un simplu adversar şi a încercat întotdeauna să îl deposedeze pe micuţul argentinian. Chiar dacă nu este neapărat fanul lui Messi, brazilianul îl respectă pe fostul său adversar. 

"Mereu am încercat să stau aproape de Messi. De multe ori l-am lovit foarte tare, dar el niciodată nu mi-a reproşat că fac asta. E ceva rar aşa ceva în fotbal.

Nu i-am cerut niciodată tricoul, deoarece pe teren trebuie să intri indiferent contra cui joci cu ideea că trebuie să câştigi, nu pentru a fi încântat contra cui joci. Dacă pleci cu ideea că e un meci deosebit să joci contra unuia dintre cei mari din istorie, niciodată nu să ajungi să ai des parte de aşa ceva", a declarat Filipe Luis. 

În acest moment la Flamengo, Filipe Luis a jucat între 2010 şi 2019 la Atletico Madrid, cu o pauză de un sezon, în 2014-2015, când a îmbrăcat tricoul lui Chelsea. 

 

Afla mai multe despre: messifilipe luis 

viewscnt
Articole similare