Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a călătorit 8000 de km ca să-i ceară sfaturi lui ”El Loco” Bielsa: ”Au început să vorbească despre fotbal şi nu s-au mai oprit”

Pep Guardiola a călătorit 8000 de km ca să-i ceară sfaturi lui ”El Loco” Bielsa: ”Au început să vorbească despre fotbal şi nu s-au mai oprit”

Campionate

Comentarii

Întotdeauna a fost o legătură specială între Pep Guardiola şi Marcelo Bielsa. Ambii sunt recunoscuţi pentru energia pe care o emană în spaţiul tehnic şi pentru meticulozitatea cu care îşi fac meseria de antrenori.

În cea mai recentă biografie a tehnicianului argentinian „Calitatea Nebuniei. Viaţa lui Marcelo Bielsa” este descris un episod neştiut al relaţiei dintre sud-american şi Pep Guardiola.
 
David Trueba, sriitor şi director de film spaniol, a povestit că în 2006 l-a însoţit pe actualul antrenor al lui Manchester City în Argentina pentru că acesta voia să-i ceară sfaturi lui Marcelo Bielsa. Călătoria a însumat peste 8000 de km din Spania şi până la ferma antrenorului argentinian, aflată în Rosario.
 
„Bielsa era pasionat de filme , iar la început am discutat despre asta. După vreo oră, Marcelo a spus: Bănuiesc că nu aţi făcut un drum atât de lung ca să vorbim doar despre filme !? Apoi, ei au început să vorbească despre fotbal şi nu s-au mai oprit”, a povestit prietenul celor doi antrenori.
 
Pep Guardiola era la începutul carierei de tehnician şi era dornic să absoarbă cât mai multă informaţie, a mai explicat David Trueba, gestul antrenorului spaniol de a face această călătorie iniţiatică. Bielsa a rămas de atunci unul dintre mentorii lui Pep Guardiola.
 

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare