Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a dat verdicul în cazul accidentării lui Leroy Sane. Veştile au ajuns la Munchen

Pep Guardiola a dat verdicul în cazul accidentării lui Leroy Sane. Veştile au ajuns la Munchen

Manchester City

Comentarii

Jucătorul german al celor de la Mancester City, Leroy Sane, va absenta de pe terenul de fotbal aproximativ 6 luni de zile şi va rata transferul la Bayern Munchen.

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a anunţat, vineri, că fotbalistul Leroy Sane va lipsi de pe teren cel puţin şase luni.

“Nu ştiu. În mod normal, la astfel de accidentări perioada de absenţăeste de şase sau şapte luni. Sperăm că va reveni alături de noi în februarie sau în martie. A jucat în toate meciurile de pregătire şi în Supercupă. Este o veste incredibil de proastă. Este un jucător tânăr şi sperăm că recuperarea va fi bună. Este în cele mai bune mâini. Toţi cei de aici vom încerca să îl ajutăm să se simtă confortabil. O lună sau două se va simţi singur. Vom fi alături de el cât putem de mult”, a afirmat Guardiola.

Leroy Sane a suferit o accidentare la genunchiul drept, la ligamentul încrucişat anterior, la Supercupa Angliei, săptămâna trecută. Presa internaţională anunţa faptul că Sane va deveni cel mai scump jucător german din istorie, odată cu trecerea sa la Bayen Munchen, contra sumei de 110 milioane de euro. Şansele ca mutarea să se mai perfecteze sunt minime, în acest moment.

Afla mai multe despre: leroy sane 

viewscnt
Articole similare