Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a decis! Manchester City vrea un titular de la Barcelona şi îi plăteşte clauza de reziliere

Pep Guardiola a decis! Manchester City vrea un titular de la Barcelona şi îi plăteşte clauza de reziliere

Manchester City

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Manchester City este gata sa-l transfere pe Ansu Fati, noul star de pe Camp Nou.

Dacă nu îl poate transfera pe Messi, Guardiola se mulţumeşte cu ”noul Messi”. Cel puţin asta susţine presa iberică, pentru că Diario Gol notează că Manchester City vrea să-l aducă din vara viitoare pe Ansumane Fati.

Talentatul fotbalist discută prelungirea contractului cu FC Barcelona, o negociere care i-ar creşte clauza de reziliere de la 170 de milioane de euro, la 400 de milioane de euro. Este evident că Guardiola nu are nicio intenţie să plătească o sumă de trei ori mai mare şi a pornit prin intermediul fratelui său, tatonările pentru transferul jucătorului, până ca aceasta să semneze un nou acord cu FC Barcelona.

Guardiola vrea să profite de faptul că Barcelona nu are momentan un nou preşedinte, dar şi de interesul lui Jorge Mendes (agentul fotbalistului) de a-şi apropia compania de numele lui Guardiola.

Astfel, Manchester City pleacă de departe cu prima şansa la un posibil transfer al lui Fati, asta în cazul în care talentatul jucător al Barcelonei se decide să plece de pe Camp Nou. Guardiola îl poate atrage ”cu un salariu impresionant, dar şi cu un loc în primul 11 al lui City, unul care are nevoie de sânge proaspăt”, scrie presa iberică

Afla mai multe despre: ansu fatipep guardiola 

viewscnt
Articole similare