Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a dezvăluit care este secretul succesului la Manchester City. "Avem mulţi bani ca să cumpărăm jucători incredibili"

Pep Guardiola a dezvăluit care este secretul succesului la Manchester City. "Avem mulţi bani ca să cumpărăm jucători incredibili"
Comentarii

La conferinţa de presă de la finalul victoriei împotriva celor de la Gladbach, scor 0-2, Pep Guardiola a vorbit despre secretul lui Manchester City.

Antrenorul Pep Guardiola a răspuns cu ironie când a fost întrebat care este cel mai important motiv din spatele succesului echipei pe care o pregăteşte, Manchester City.

"Avem mulţi bani ca să cumpărăm jucători incredibili. Tot timpul, câştigăm pentru bani, asta este advărat. Şi nu putem face asta fără o bună calitate a jucătorilor", a spus Gaurdiola, în conferinţa de presă după meciul Borussia Monchengladbach - Manchester City din Champions League.

La finalul partidei din optimile Ligii Campionilor, antrenorul "cetăţenilor" a fost mulţumit de evoluţia echipei, dar catalanul şi-ar fi dorit ca atacanţii săi să fie mai eficienţi în faţa porţii. 

"Am reuşit o performanţă bună, sunt foarte mulţumit. Meciul tur din optimile Ligii Campionilor este mereu dificil, chiar dacă nu s-a jucat în Germania şi a fost fără spectatori.

Nu am fost suficient de precişi la finalizare, cum a fost situaţia de unu la unu a lui Gabriel Jesus contra portarului, dar în această competiţie trebuie să fii perfect dacă vrei să mergi mai departe. Trebuie să îmbunătăţim acest aspect. În general a fost bine, am controlat meciul şi în final beneficiem de o şansă", a mai spus Guardiola după meci.

Pep Guardiola a mai vorbit şi despre faprul că au trecut de al 13-lea meci fără gol primit şi a mai făcut declaraţii despre favorita Champions League.

"Am controlat în general meciul, dar, din nefericire, n-am fost sufcient de eficienţi în faţa porţii. E ceea ce avem nevoie să îmbunătăţim în Ligă. Trebuie să fii perfect în această competiţie ca să fii sigur că mergi mai departe!

De aceea am reuşit această serie de succese. Fotbalul nu înseamnă atac şi apărare, ci un tot unitar. Trebuie să înveţi asta şi toată lumea se implică. Am primit un singur şut pe poartă, pentru că Mahrez, Foden, Gabriel, Gündoğan şi Bernardo au făcut un efort incredibil în faţă", a adăugat antrenorul "cetăţenilor".

"După ce am văzut cum a jucat Bayern Munchen ieri (n.r. marţi), nu cred asta. Pentru noi e o mare provocare să ne recuperăm jucătorii şi să ne asigurăm că sunt în cea mai bună formă. Dacă lumea vrea să spună că noi suntem favoriţi, e OK, vom accepta acest lucru.

Obiectivul meu e jocul cu West Ham, de peste trei zile. Acceptăm ce spun specialiştii, dar în toată istoria clubului City n-a ajuns mai sus de o semifinală!", a declarat Pep Guardiola despre favorita Champions League.

Manchester City a învins, miercuri, în deplasare, pe Puskas Arena din Budapesta, echipa germană Borussia Monchengladbach, cu scorul de 2-0 (1-0), în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Aceasta este victoria consecutivă cu numărul 19 pentru City în toate competiţiile. Pentru "cetăţeni" au marcat  Bernardo Silva îm minutul 29, Gabriel Jesus în minutul 65.

Returul acestei partide va avea loc la 16 martie.

Afla mai multe despre: pep guardiola manchester city 

viewscnt
Articole similare