Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a găsit fundaşul perfect şi vrea să îl transfere la Manchester City. Misiune grea pentru "cetăţeni"

Pep Guardiola a găsit fundaşul perfect şi vrea să îl transfere la Manchester City. Misiune grea pentru "cetăţeni"

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola este un antrenor obsedat de defensivă, iar la Manchester City a încertat tot felul de jucători în apărare. În cele din urmă, Guardiola şi-a găsit fundaşul preferat, dar lui City îi va fi greu să îl aducă.

Jurnaliştii italieni de la calciomercato.com scriu că Leonardo Bonucci este fundaşul central ideal în viziunea lui Pep Guardiola. Nu doar calitatea afişată pe teren, ci şi spiritul de lider sunt calităţile care l-au făcut pe Guardiola să devină obsedat de fundaşul italian. 

Cum Manchester City va investi masiv în vară pentru un fundaş central, Bonucci rămâne dorinţa tehnicianului catalan. Problema este că Juventus nu vrea să îl lase să plece. S-a întâmplat deja o dată acest lucru, atunci când Bonucci a cerut să fie lăsat la AC Milan, dar atât Juventus, cât şi jucătorul au regretat transferul. 

În vârstă de 32 de ani, Bonucci mai are contract cu Juventus până în 2024 şi este legat din toate punctele de vedere de Torino, astfel că un transfer la Manchester City este greu de realizat, chiar dacă sumele oferite de "cetăţeni" pot fi ameţitoare. 

Afla mai multe despre: bonuccimanchester cityguardiola 

viewscnt
Articole similare