Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a lămurit situaţia şi le-a transmis fanilor că va rămâne la Manchester City: "Am spus că iubesc acest club"

Pep Guardiola a lămurit situaţia şi le-a transmis fanilor că va rămâne la Manchester City: "Am spus că iubesc acest club"
Comentarii

Pep Guardiola a declarat, miercuri, că nu o va părăsi pe Manchester City, în ciuda excluderii echipei din cupele europene, informează lequipe.fr.

"Am spus în urmă cu o lună că iubesc clubul acesta, iubesc să fiu aici. De ce ar trebui să plec? Am discutat cu jucătorii: în cursul următoarelor trei luni ne vom concentra pe ceea ce trebuie să facem şi apoi vom vedea decizia (n.r. - TAS, la apelul clubului Manchester City). Personal, eu voi fi acolo. Vreau să rămân pentru a continua să ajut clubul şi pentru a menţine acest nivel cât mai mult posibil", a declarat Guardiola, la postul Sky.

UEFA a anunţat, la 14 februarie, că Manchester City a fost amendată cu 30 de milioane de euro şi exclusă din cupele europene două sezoane pentru încălcări grave ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi de fair play-ul financiar.

"Cetăţenii" au precizat că vor contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) sancţiunea decisă de Corpul UEFA de Control financiar al cluburilor.

Afla mai multe despre: manchester cityguardiola 

viewscnt
Articole similare