Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a recunoscut unde va antrena după ce va pleca de la Manchester City! ”Poate ar trebui să urmez şi eu această cale!” Ce decizie surprinzătoare a luat antrenorul spaniol

Pep Guardiola a recunoscut unde va antrena după ce va pleca de la Manchester City! ”Poate ar trebui să urmez şi eu această cale!” Ce decizie surprinzătoare a luat antrenorul spaniol

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola a dezvăluit unde ar putea să antreneze după ce îşi va termina contractul la Manchester City.

El a devenit antrenorul principal al Barcei în 2008, iar după a pregătit echipele Bayern Munchen şi Manchester City. După ani de zile în care a cucerit trofee cu toate cluburile pe care le-a antrenat, Pep Guardiola crede că ar putea să devină selecţionerul unei echipe naţionale. 

În cadrul unei eveniment din Brazilia, la care fostul mijlocaş defensiv a fost prezent, el a dezvăluit că va lua pauză înainte de a prelua o echipă naţională. 

"O echipă naţională, da. Următorul pas va fi o echipă naţională, dacă va şi exista această posibilitate. Trebuie să iau o pauză după şapte ani la Manchester City. Trebuie să mă opresc şi să văd, să învăţ de la alţi antrenori, şi poate să urmez şi eu această cale. Mi-ar plăcea să antrenez la un Campionat European, la un Campionat Mondial sau la Copa America”, a spus spaniolul. 

Pep Guardiola îşi încurajează jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19

Guardiola (50 de ani), antrenorul lui Manchester City, şi-a sfătuit proprii jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19

”Jucătorii trebuie să ştie că (vaccinul) îi protejează pe ei, famiile lor şi restul societăţii. Nimeni nu îi poate obliga să o facă, astfel că cea mai bună cale este să le explici care sunt beneficiile de a fi vaccinat, pentru sănătatea lor, sănătatea famiilor şi a celorlalţi oameni care muncesc aici. După asta, fiecare va decide. 

Când toţi oamenii de ştiinţă, medicii şi specialiştii din sănătate spun că vaccinarea este singura soluţie pentru a eradica pandemia sau pentru a merge înainte după aceşti doi ani, cred că ar trebui să ia asta în considerare”, a declarat antrenorul spaniol.

Afla mai multe despre: pep guardiola-city-echipe naţionale 

viewscnt
Articole similare