Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a rezolvat deja două transferuri pentru sezonul viitor. Ce lovituri dă Manchester City

Pep Guardiola a rezolvat deja două transferuri pentru sezonul viitor. Ce lovituri dă Manchester Citygalerie foto

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola ar fi obţinut conform presei engleze două transferuri importante pentru stagiunea următoare.

Dacă ceva i-a mai rămas lui Guardiola în acest sezon se leagă de UEFA Champions League şi de reconstrucţia echipei sale, pentru următorii ani. În acest sens, managerul spaniol ar fi dat deja două lovituri pe piaţa transferurilor.

La doar 16 ani, Jude Bellingham este considerat una dintre marile promisiuni ale fotbalului britanic. Fiul lui Mark Bellingham, fost jucător în ligile inferioare din Anglia, Jude a fost disputat de Arsenal, Manchester United şi Manchester City.

Cei din urmă ar fi câştigat deja lupta pentru semnătura sa. City va plăti 28 de milioane de euro pentru un puşti de 16 ani care se anunţă însă un viitor mare jucător.

Momentan, Bellingham joacă la Birmingham în liga a doua şi a marcat 4 goluri în 27 de meciuri. Este mijlocaş central şi internaţional U17 al Angliei. A fost ales de revista FourFourTwo între cei mai de perspectiva 50 de tineri fotbalişti din lume.

A doua lovitură vine din Spania şi poartă numele Unai Nunez. Fundaşul central de la Athletic Bilbao a intrat şi în vederile Barcelonei, dar City s-ar fi asigurat deja că are acordul jucătorului pentru un transfer.

Va costa 30 de milioane de euro, atât cât reprezintă clauza de reziliere a contractului său cu gruparea bască, pentru care a debutat în 2017. Anul trecut, Nunez a fost convocat în premieră la echipa naţională a Spaniei. Are deja 50 de meciuri în La Liga şi un gol marcat.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare