Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a spus că fotbalul nu mai este o "zi specială". Antrenorul lui Manchester City este dezamăgit în urma deciziei Federaţiei Engleze de Fotbal

Pep Guardiola a spus că fotbalul nu mai este o "zi specială". Antrenorul lui Manchester City este dezamăgit în urma deciziei Federaţiei Engleze de Fotbal

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola este dezamăgit de situaţia actuală a fotbalului, dar şi de faptul că Manchester City nu poate primi, încă, suporteri pe stadion.

Pep Guardiola este dezamăgit de situaţia cu suporterii

Pep Guardiola a vorbit despre nemulţumirea pe care o are, după meciul câştigat cu Burnley, partidă care a marcat cea mai mare victorie acasă din acest sezon, scor 5-0. Antrenorul catalan, este dezamăgit de situaţia pe care Man City o are, aceea că încă nu este eligibilă să primească suporteri pe stadion, conform regulilor impuse de Federaţia Engleză de Fotbal.

Federaţia Engleză a anunţat că după 2 decembrie cluburile din primele ligi profesioniste din Anglia, vor putea începe să primească suporteri pe stadion. Federaţia realizat o listă pe nivele cu echipele care pot să găzduiască suporteri şi cu cele care nu pot. Pe lista celor care încă un au acest privilegiu, se află şi Manchester City, iar acesta este motivul pentru care Pep este deranjat.

"Fotbalul era o bucurie când jucam la fiecare trei zile într-o rutină, jucătorii veneau aici pe stadion şi aveam spectatori", a spus Guardiola.

"Acum nu mai este o zi specială. Ce urmează? Du-te aici, du-te aici, du-te aici ... Desigur, jucătorii vor să o facă. Este incredibil cum aleargă, dar nu cu bucurie pentru situaţie."

"Este ca toţi oamenii şi familiile din întreaga lume. Nu mergeţi la restaurante, nu ieşiţi. Chiar şi jurnaliştii, nu puteţi merge la conferinţa de presă şi vă vedeţi prietenii, sunteţi acasă lucrând şi este diferit.

"Fotbalul nu este o excepţie. Mergem, jucăm şi atât."

Afla mai multe despre: pep guardiola manchester city 

viewscnt
Articole similare