Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola este furios pe cei de la FIFA şi UEFA. "Îmi omoară jucătorii, s-a întrecut măsura! Sunt fiinţe umane, nu maşinării."

Pep Guardiola este furios pe cei de la FIFA şi UEFA. "Îmi omoară jucătorii, s-a întrecut măsura! Sunt fiinţe umane, nu maşinării."

Manchester City

Comentarii

Manchester City este într-o formă excelentă în acest sezon, însă fotbaliştii lui Pep Guardiola nu au timp de pauză şi asta îl supără pe antrenorul catalan.

Frustrările din ultima perioadă l-au făcut pe Guardiola să răbufnească la conferinţa de presă de la finalul meciului victorios al lui Manchester City contra celor de la Leicester City.

Pep Guardiola este furios pe cei de la FIFA şi UEFA

Pep Guardiola este foarte furios pe cei de la FIFA şi de la UEFA, care au organizat meciurile cluburilor şi al echipelor naţionale pe plan internaţional în acest an. Perioada foarte aglomerată îi dă bătăi de cap tehnicianului catalan, care nu mai suportă frecvenţa ridicată a meciurilor şi faptul că jucătorii săi nu au timp de pauze pentru a se putea recupera aşa cum trebuie.

Chiar dacă Mancheste City este pe val în acest sezon, atât pe plan intern cât şi pe plan extern, Pep nu este fericit pentru că este nevoit să tot schimbe primul 11 al echipei ceea ce pe termen lung nu va duce la un randament bun al echipei sale.

"UEFA şi FIFA îmi omoară jucătorii şi e deja prea mult, s-a întrecut măsura! Nu am avut niciun mijloc de săptămână liber de când am început sezonul. Jucătorii mei sunt fiinţe umane, nu maşinării. Eu din acest motiv şi schimb mult jucătorii, pentru că nu este posibil să joci în fiecare zi. Niciun jucător nu poate să joace atât de mult şi să fie pregătit mental la fiecare meci. Deci, eu îi rotesc. Am o încredere oarbă în jucătorii mei.

Pentru a câştiga toate competiţiile fără spectatori anul acesta, când sezonul a început mai târziu şi se termină mai devreme, nu putem fi unde suntem fără alternare. Unii dintre jucătorii mei vor să joace în fiecare zi, dar asta nu e posibil pentru că îi consum fără rost, iar când am nevoie mai mare de ei nu sunt proaspeţi. Câţiva dintre ei joacă trei meciuri întregi. 90 de minute, 90 de minute, 90 de minute şi timpul petrecut pe drum. Toţi pot juca la nesfârşit pentru că au o mentalitate incredibilă, dar nu poţi continua la nesfârşit aşa", a declarat Pep Guardiola după meciul câştiga împotriva celor de la Leicester în Premier League.

Manchester City este la un pas de a scrie istorie sub comanda lui Pep Guardiola. "Cetăţenii" au cele mai mar şanse să câştige toate trofeele care sun puse în joc şi pentru care se luptă. În Premier League sunt lideri cu 14 puncte avans faţă de locul 2, iar în Cupa Angliei şi Cupa Ligii sunt favoriţi împotriva celor de la Chelsea, respectiv Tottenham. La capitolul Champions League situaţia este una puţin mai grea, însă Man City a ajuns în sferturile competiţiei, acolo unde o va întâlni pe Borussia Dortmund. 

Dacă Pep Guardiola o va ajuta pe Manchester City să câştige toate trofeele puse în joc, liderul Premier League va deveni primul club din istoria fotbalului englez, care va reuşi acest lucru.

Afla mai multe despre: pep guardiola 

viewscnt
Articole similare